Theo Pokornys kärleksbesked efter Paradise hotel 2019

Theo Pokornys kärleksbesked efter Paradise hotel 2019

Theo Pokorny är en av deltagarna som tagit sig långt i årets säsong av Paradise hotel – det trots att han inte haft en stabil partner att stå och spela med.
Men har han en partner idag? För Hänt berättar han om kärlekslivet hemma i Sverige.
Theos kärleksbesked efter PH
Slå på ljud

Theo Pokorny, 22, entrade årets säsong av Paradise hotel som en romantiker under kärleksveckan. Men trots att han charmade många med sin gitarr och sång hade han svårt att hitta en partner att stå med under säsongens gång.

För den som följt Paradise hotel 2019 är det ingen hemlighet att flera av de andra deltagarna har haft svårt att lita på Theo, eftersom att han enligt dem till en början gjorde några snedsteg – som att gå fram och tillbaka mellan ”två olika sidor”.

I en intervju med Hänt berättar han att han kan tänka sig att ställa upp i en till säsong av Paradise hotel.

– Ja, lätt. Jag vill göra om, göra rätt. Det är så mycket grejer som jag känner att jag skulle kunna sköta mycket snyggare och så mycket bättre.

Bland annat påpekar han att han gärna har en stabil partner att stå med om han ställer upp i dokusåpan ännu en gång. På frågan om han har någon partner idag svarar han snabbt:

– Nej nej, det verkar vara min grej att inte ha någon partner.

Han fortsätter:

– Jag klarar mig ändå. Jag har ingen partner i PH, jag har ingen partner hemma. Jag klarar mig bra själv.

Relationen med Nina efter inspelningarna

I slutet av årets säsong av Paradise hotel kunde tittarna se att Nina Glimsell och Theo hade ett extra öga för varandra. I en intervju med Expressens Q&A ha Nina tidigare berättat om relationen med Theo efter inspelningarna.

– Jag kan berätta en rolig grej. När jag fyllde 25, det var efter Paradise hotel, då fick ha vara mitt ”födelsedagssex”. Men han är fin Theo, han är jättesnäll. Men vi är bra som vänner, sa Nina då.

Personliga förändringen efter Paradise hotel

För Hänt berättar Theo också hur han ändrats efter sin medverkan i Paradise hotel.

– Jag har inte förändrats, men jag tror att jag har låtit mig själv att vara mig själv ännu mer. Det känns som att.. nu kan jag äntligen komma in i ett rum och bara 100 vara mig själv och leva ut mig själv, jag har fått lite mer självförtroende i att vara jag. Jag vågar lite mer nu, säger han.

FOTO: Hänt TV, TV3

FRÅN FÖRSTASIDAN