Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

The Hives-Pelle säljer rocklyan – och den är så drömmig

22 jun, 2018 
Hänt
The Hives frontfigur Howlin Pelle, eller Pelle Almquist, som han egentligen heter, säljer sin lägenhet på Reimersholme i Stockholm.
The Hives-frontmannen Howlin' Pelle Almqvist säljer sin lägenhet på Reimersholme i Stockholm. Kika in för att få en smygtitt in i en rockstjärnas boende!
Annons

Howlin’ Pelle, eller Pelle Almquist, 40, som han egentligen heter, är till vardags firad rockstjärna i Fagerstas stolthet The Hives, och dyker då och då upp i tv-rutan – senast som programledare för Musikhjälpen för ett par år sedan.

Nu säljer rockstjärnan, med hjälp av mäklarbolaget Alexander White, sin lägenhet på Södermalm i Stockholm, på lilla ön Reimersholme närmare bestämt. Reimersholme ligger intill Hornstull och Långholmen, och har tidigare varit hem åt både ylle- och spritfabriker där fångar från Långholmens fängelse har stämplat in. I dag är ön mer känd för sitt läge som är avskilt, men nära Hornstulls hippa restauranger och barer. Nära till bad och båtplats finns också.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Lägenheten är en välplanerad trerummare med kök högt upp i fastigheten – med en ordentligt imponerande utsikt. Parkettgolv i rutmönster, stora fönster tillsammans med fönsterbrädor i elegant kolmårdsmarmor – stylat tillsamman med en hel del rock’n’roll-memorabilia.

Annons

Vitvaror från Smeg med en kyl i mintgrönt, Vardagsrummet har utgång till balkongen med sol från morgon till eftermiddag och utsikt över Årstavikens vatten. Rymlig hall med inbyggda garderober och platsbyggt kök som nås från både hall och vardagsrum i vitt med plats för matbord där man blickar ut över Västerbron.

Se Howlin’ Pelles drömmiga lägenhet här:

AV:  Tom Cehlin Magnusson
FOTO: Alexander White

Artikeln publicerades först på Residence.

Annons