Artikeln innehåller reklamlänkar

The Hives-Pelle säljer rocklyan – och den är så drömmig

The Hives frontfigur Howlin Pelle, eller Pelle Almquist, som han egentligen heter, säljer sin lägenhet på Reimersholme i Stockholm.

The Hives-frontmannen Howlin' Pelle Almqvist säljer sin lägenhet på Reimersholme i Stockholm. Kika in för att få en smygtitt in i en rockstjärnas boende!

Howlin’ Pelle, eller Pelle Almquist, 40, som han egentligen heter, är till vardags firad rockstjärna i Fagerstas stolthet The Hives, och dyker då och då upp i tv-rutan – senast som programledare för Musikhjälpen för ett par år sedan.

Annons:
Här är ett av sommarens mest romantiska kärleksarmband (länk till Aller media shop)

Nu säljer rockstjärnan, med hjälp av mäklarbolaget Alexander White, sin lägenhet på Södermalm i Stockholm, på lilla ön Reimersholme närmare bestämt. Reimersholme ligger intill Hornstull och Långholmen, och har tidigare varit hem åt både ylle- och spritfabriker där fångar från Långholmens fängelse har stämplat in. I dag är ön mer känd för sitt läge som är avskilt, men nära Hornstulls hippa restauranger och barer. Nära till bad och båtplats finns också.

Lägenheten är en välplanerad trerummare med kök högt upp i fastigheten – med en ordentligt imponerande utsikt. Parkettgolv i rutmönster, stora fönster tillsammans med fönsterbrädor i elegant kolmårdsmarmor – stylat tillsamman med en hel del rock’n’roll-memorabilia.

Vitvaror från Smeg med en kyl i mintgrönt, Vardagsrummet har utgång till balkongen med sol från morgon till eftermiddag och utsikt över Årstavikens vatten. Rymlig hall med inbyggda garderober och platsbyggt kök som nås från både hall och vardagsrum i vitt med plats för matbord där man blickar ut över Västerbron.

Se Howlin’ Pelles drömmiga lägenhet här:

Howlin' Pelle Almquist på scen med bandet The Hives på Bråvalla-festivalen 2014.

Howlin' Pelle Almquist säljer nu sin lägenhet på Reimersholme i centrala Stockholm.

Mäklarbolaget Alexander White står bakom försäljningen.

Lyan har tre rum och mäter 78 kvadratmeter.

Köket är klassiskt vitt.

Från balkongen har du milsvid utsikt över Stockholm.

Lägenheten ligger på sjätte våningen.

Man kan ana att det bor en rockstjärna här...

Howlin' Pelle Almquist med sambon Catrin Nilsson på Polarpriset 2016.

LÄS OCKSÅ: Därför tvingas Fredrik Eklund sälja sin lyxlägenhet i New York

LÄS OCKSÅ: Efter bråket med ”Arga snickaren” – nu säljer Anna Book lägenheten

AV:  Tom Cehlin Magnusson
FOTO: Alexander White

Artikeln publicerades först på Residence.

SENASTE NYTT!