TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Tess Merkels chockupplevelse med Alcazar: "Sjukt bisarrt"

04 aug, 2018 
Hänt
Tess Merkel har varit med sedan disco-gruppen Alcazar bildades och har därför upplevt en del med bandet under deras 20-åriga historia. Nu berättar hon för Hänt om det märkligaste hon sett från scenen under åren.
Annons

Ikväll står Alcazar på scen med de tidigare medlemmarna Magnus Carlsson, 44, och Annika “Annikafiore” Kjærgaard, 47, under Europride. Bandet har återförenats som den helhet de var i början av 2000-talet under en exklusiv spelning på Stora Scenen på Östermalms IP.

Annika, Andreas Lundstedt, 46, och Tess Merkel, 48, var med och formade Alcazar 1998. 2002 tillkom Magnus Carlsson, men när han och Annika slutade fem år senare ersattes de av Lina Hedlund, 40.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Under åren har Alcazar försett oss med stora hits som Crying at the Discoteque, Not a Sinner, Nor a Saint och This is the World We Live in. Men under de 20 åren som medlemmarna turnérat har de också upplevt en del. För Hänt berättar Tess Merkel om det märkligaste hon sett från scenen:

– Ett par som hade sex. Det var sjukt bisarrt, säger hon.

Själv är hon gift med den tidigare reklamprofilen Kenny Solomons, 32.

– Kenny är den hetaste mannen man kan ha. Och han är min!

Annons

Paret har precis flyttat till en ny lägenhet i Hammarby Sjöstad i Stockholm, bara ett stenkast från den förra, men och när Hänt nådde dem på telefon var de mitt i flyttkaoset, vilket tärde på relationen.

– Istället för att anlita flyttfirma kånkar vi möblemanget. En riktig dundertabbe. Gör aldrig som oss! Det är jättejobbigt! Man blir stressad och det blir dålig stämning och man vill skilja sig. Allt på en gång. Jag vill lägga mig ner och gråta, berättade Tess Merkel då.

Däremot kan hon se fram emot Alcazars turné i höst. Men tyvärr ska det också vara bandets sista då de har meddelat att de splittras efter 20 år.

FOTO: IBL

Annons