LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Tess Merkels ord om relationen med Kenny – efter tuffa tiden

20 sep, 2019 
AvSarah Mansouri
Tess Merkels ärliga ord om relationen med maken Kenny Solomons efter tuffa tiden.
Nyligen talade Kenny Solomons ut om att han gått in i väggen. När Hänt träffar honom tillsammans med hustrun Tess Merkel Solomons berättar Tess om hur relationen påverkats av utbrändheten.
– Det går alltid upp och ner, säger hon.
Annons
Efter tuffa tiden – Samir Badrans ärliga ord om måendet: ”Skit”Brand logo
Efter tuffa tiden – Samir Badrans ärliga ord om måendet: ”Skit”

Under QX-galan 2013 träffades Alcazar-stjärnan Tess Merkel Solomons, 49, och brittiska skådisen Kenny Solomons, 33, för första gången. Det slog kärleksgnistor direkt och de blev snabbt ett par. Kort därpå flyttade de även ihop.

Två år efter att paret hade träffades ställde Kenny den stora frågan och Tess sa ja till att gifta sig. Vigseln ägde senare rum på en strand i Goa i Indien 2017 och senare under Pride i Stockholm gifte sig paret ännu en gång.

Idag är de äkta makarna inte bara i en kärleksrelation tillsammans, utan även företagspartners. Tillsammans driver de nämligen Rusty Rascals – fyra barbershops med café, som finns runtom i Stockholm.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Men i veckan gick Kenny Solomons ut på sin Instagram och berättade att de senaste månaderna varit otroligt tuffa för honom. Han bekände även att han drabbats av utmattning.

”Jag har jobbat över de senaste månaderna, åren. Outtröttligt försökt att få allt att lysa stort, ändå har min hälsa fått en enorm smäll. Jag har gått in i väggen, sorgligt men sant. Jag hoppas ändå att dramat ska leda till något nytt. Jag ber om ursäkt för den, från mig, osannolika negativiteten”, skrev Kenny på Instagram.

Tess Merkels stöd under Kennys utbrändhet

När Hänt träffar Tess Merkel Solomons och Kenny Solomons på premiären av Häxorna i Eastwick på Cirkus i Stockholm berättar Kenny om hur det kändes att tala ut om utbrändheten.

Annons

– Det känns faktiskt jättebra att prata om det. För att jag har hållit det inom mig, i mitt hjärta och huvud, i typ tre månader nu. Så det känns skönt men samtidigt läskigt att prata om det. Men jag tror verkligen att det behövs, för det kommer kanske hjälpa andra som är i samma situation, säger Kenny Solomons.

Han säger också att många gamla kompisar har hört av sig efter att han öppnade upp sig om utbrändheten.

– Jag har hört från gamla kompisar som jag varit närmare tidigare. Så det är jätteskönt att se att det är många som kan hjälpa till och ta hand om min resa till att bli 100 procent mig själv igen. Och så har jag haft min fru också, säger Kenny och vänder sig till Tess.

Hur har det varit att se Kenny må dåligt?

– Ja, det är ju inte roligt, säger Tess och berättar också hur relationen har påverkats:

– Ett äktenskap och ett förhållande det går alltid upp och det går ner. Så är ju livet. Men man får försöka tänka på det bästa, fokusera på det fina och ja, tänka positivt, framåt. Det är också skönt att Kenny är så öppen så att vi kan prata om det och acceptera att det är så, säger hon till Hänt.

FOTO: TT/Karin Törnblom

Annons