LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Tess Merkels oväntade ord – efter separationen från Kenny

06 dec, 2019 
Tess Merkel Solomon och Kenny Solomon
I dagarna har Tess Merkel Solomons berättat om beslutet med kärleken Kenny Solomons – att bli särbos.
Nu berättar Alcazar-stjärnan vad hon känner för sin kärlek.
– Jag kommer att finnas för dig, skriver hon på Instagram.
Annons
Tess Merkel om nya rollen som programledareBrand logo
Tess Merkel om nya rollen som programledare

Det var under QX-galan som Alcazar-stjärnan Tess Merkel Solomons, 48, träffade maken Kenny Solomons, 32, för första gången. Kenny var på plats för att dela ut ett pris och på efterfesten slog det gnistor mellan dem. Kvällen slutade sedan med en gemensam hemgång.

Tidigt in i förhållandet blev Tess gravid och trots att känslorna var starka valde paret att göra en abort. Kenny har inga barn sedan tidigare och Tess har barnen Minya och Neo från ett tidigare förhållande.

“Livet förändras hela tiden”

Tess Merkel Solomons har i dagarna återigen öppnat sig om sin relation med Kenny – paret är just nu särbos. Anledningen? “Dynamiken” har helt enkelt inte fungerat för att leva ihop för tillfället.

– Just nu är vår kärlek så stark så att vi bor särbos just nu. Vi behöver det just nu för att forma vårt liv så att det passar oss, sa Tess i tv-programmet Efter fem i dagarna.

Annons

Men trots saknad dynamik var Tess tydlig med att hon inte tror det finns några problem som inte kan lösas.

– Vi försöker alltid lösa problem för att kunna leva ett liv som är bra för oss. Jag tror på att livet förändras hela tiden. Man förändras också själv hela tiden. Det är viktigt att i en relation utvecklas själv och gå på stigarna bredvid varandra istället för att gå i samma, avslutade hon.

Side by side

Men att bo särbos verkar inte vara något som står i vägen för parets stärka kärlek för varandra. Med tre nya bilder delade på Instagram visar Tess nu hur mycket hon älskar sin man. På bilderna syns paret med deras gemensamma tatuering som båda har på varsin arm.

“För några år sedan tatuerade vi det. ‘Sida vid sida genom upp- och nedgångar’. Jag kommer att finnas för dig”, skriver artisten som bildtext och fortsätter:

“Jag kommer att stå med dig. Jag älskar den här människan”.

FOTO: Eero Hannukainen/TT, Karin Törnblom/TT

Annons