LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Tess Merkel och Kenny Solomons om krisen i äktenskapet

11 okt, 2018 
Lina Arvidsson
Tess Merkel och Kenny Solomons kris
Tess Merkel och maken Kenny Solomons har inte pratat med varandra på nästan tre månader. I podcasten Berghagen & Tess hoppar Kenny Solomons in och pratar ut om den svåra tiden.
Annons

Tess Merkel, 48, och Kenny Solomons, 32, gifte sig i januari förra året på en strand i Goa i Indien. Men som att inte det vore nog knöt de hymens band ännu en gång under Prideveckan i Stockholm ett halvår senare.

Vi gjorde det. Igen. Så nu är vi lagligen man och hustru“, skrev Tess Merkel till en kyssbild på Instagram.

Men nu avslöjar paret att de under de senaste månaderna har genomgått en kris. Under nästan tre månader har de knappt pratat överhuvudtaget.

Vanligtvis gör Tess Merkel podcasten Berghagen och Tess tillsammans med Malin Berghagen. Då Malin är bortrest fick Kenny Solomons hoppa in och spela in senaste avsnittet med sin fru. Det spelas in i Tess och Kennys säng, och blev ett samtal om kriser och försoning.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Mycket av innehållet kom att handla om att Tess Merkel tillbringat mycket tid med repetitionerna inför Alcazars slutshow. Under arbetet med showen har Tess Merkel drabbats av skador, hon har både haft problem med rösten och en skadad fot.

Annons

– Det har varit så mycket känslor, det är sorg och det är glädje, säger Tess Merkel i podden.

Den tid Tess Merkel lagt på Alcazar är något som Kenny Solomons har dubbla känslor inför.

– Jag är så stolt över dig. Du var så fantastisk. jag har inga ord. Det var ingenting som kom ut ur munnen under fredagens premiär. Jag var bara: “Det är min fru som står på scenen. Hon är så sexig, hon är så fantastisk”, säger Kenny Solomons om premiären av Alcazars show.

Samtidigt har han känt sig åsidosatt i och med att de inte setts så mycket.

När Tess Merkel berättar om ett sammanbrott hon fick dagen innan premiären av showen erkänner Kenny Solomons att han önskat att han hade fått vara ett större stöd till henne.

– Det borde ha varit jag, säger han i podden och fortsätter:

– Inte i din Alcazar-resa för det är ditt jobb och jag respekterar det. Men om jag ser dig och pratar med dig och du är så ledsen och rädd och trött och sjuk i din kropp. Det skulle ha varit jag som skulle ha tagit hand om dig och fixat ditt hjärta och ditt huvud. Jag kände mig lite utanför, faktiskt. För att … jag kunde inte göra någonting.

Missa inte de största snackisarna i nöjesvärlden just nu:

FOTO: Stella, IBL

Annons