TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Kanal 5-profilernas ovanliga namnval efter dramatiska förlossningen

30 aug, 2018 
Temptation Island-paret Oliver och Denise har fått barn
Oliver Hunt och Denise Desmond hittade kärleken i varandra i dokusåpan Temptation Island. Nu har de fått en dotter ihop! Men förlossningen var inte helt smärtfri...
Annons

Oliver Hunt och Denise Desmond fann kärleken i dokusåpan Temptation Island, efter en hel del hinder på vägen. Oliver klev in i programmet med sin dåvarande flickvän Kristina Brorsson för att sätta sin kärlek på prov. Och nog gjorde de det – för inne i huset fanns Denise och efter programmets slut gick Oliver och Kristina skilda vägar och istället blev Oliver och Denise ett par.

Kort efter att de bekräftat sin kärlek gick de ut med ännu en glad nyhet – att de väntade barn.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Nu har deras dotter äntligen kommit till världen. Men det var inte helt smärtfritt. Förlossningen pågick i flera dygn. Drygt 70 timmar tog den lilla på sig att komma ut.

Efter 70h+ kom lilla Heaven Elisabeth Nicole Desmond Hunt till världen”, skriver Denise på Instagram och fortsätter:

”Och ja, tro det eller ej, men du är så värd varenda sekund av slit. 3390g och 49cm lång, i mina ögon är du HELT perfekt. En STOR eloge och kärlek vill jag ge till din pappa som stöttat mig genom alla tuffa tider och i denna tuffa förlossning, jag hade ALDRIG klarat det utan honom!”

Annons

Som ni ser har dottern redan fått sig ett namn, och följarna är inte sena med att påpeka hur fint det är.

Hennes namn är ju drömmen”, skriver en.

Men namnen, jag vill ju döpa ett av mina framtida barn till Heaven. Älskar namnen”, skriver en annan.

Efter förlossningen hyllas Denise av sin pojkvän.

Du är så förbannat stark och duktig. Du har jobbat på så sjukt bra och är upp över öronen stolt över att få vara din kille och pappa till våran dotter”, skriver Oliver på sin Instagram.

Stort grattis till Oliver och Denise! Vi önskar er lilla familj all lycka.

FOTO: Instagram

Annons