LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Ted Åströms insikt om åldersskillnaden med 18 år yngre sambon

02 sep, 2023 
Ted Åström
Ted Åström lever med kärleken Charlotte Stenberg.
I en intervju med Hänt berättar nu den folkkära skådespelaren om hur han allt mer märkt av åldersskillnaden på 18 år samt vad nyckeln till relationen är.
– Man måste inte alltid träffas jämt, säger Ted till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Mia och Jesper Parneviks barnbarnslycka – tankarna om en flytt till SverigeBrand logo
Mia och Jesper Parneviks barnbarnslycka – tankarna om en flytt till Sverige

Skådespelaren Ted Åström, 78, fokuserar just nu både på en dokumentärinspelning samt sin konst och när Hänt når honom har han fullt upp med att just måla.

På kärleksfronten är Ted tillsammans med Charlotte Stenberg, 60. I en intervju med Hänt berättar han nu om hur det är med kärleken.

– Hon jobbar på, hon hade en stor fest här igår för hon fyllde 60 bast så det var en jäkla fest. Det blev mycket folk och vi var på rockklubb efteråt, det var ett jävla drag, väldigt kul, säger Ted till Hänt.

Ted Åström om åldersskillnaden med sambon Charlotte

Ted och Charlotte har en åldersskillnad på 18 år mellan sig, något som Ted börjat reagera allt mer på senare dar.

– Ja det kanske jag gör ibland. Jag märkte ingenting när vi träffades och så där men nu är jag mindre benägen att gå ut och träffa massa folk kanske. Jag är iallafall 78, det är inga som är i min ålder direkt som är ute. Folk är mer hemma, men det går bra och är inga problem, säger Ted.

Annons

Han fortsätter:

– Vi har ju hållit ihop och det är bra att man gjort det. Alla skiljer sig nästan men vi gör inte det och det måste ju betyda att det fungerar rätt bra.

Stora kärlekslyckan – så har de fått relationen att hålla

Anledningen till att Ted och Charlotte lyckats hålla ihop under alla dessa år menar han beror på en viss sak.

– Man kanske kan säga att vi har två olika liv. Hon jobbar på restaurang och är borta rätt mycket. Och jag är också borta rätt mycket med mitt jobb så har två olika plattformar. Det är bra och i vissa förhållanden går det inte bra att vara ifrån varandra men det har vi kunnat göra och mått bra. Man måste inte alltid träffas jämt. Vi har en stor lägenhet och vi har två olika liv kan man säga, det funkar för oss.

FOTO: TT

Annons