LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Sanningen bakom Tareq Taylors tårar i Nyhetsmorgon – oväntade anledningen

18 aug, 2023 
TAREQ TAYLOR
Tareq Taylor har synts i massa olika matlagningsprogram. Många kommer nog ihåg när han lagade mat i Nyhetsmorgon och tårarna bara sprutade för han skrattade så mycket.
Nu berättar han vad det var som var så roligt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Tareq Taylor avslöjar bostadsköpet med Sofia StåhlBrand logo
Tareq Taylor avslöjar bostadsköpet med Sofia Ståhl

Tareq Taylor, 54, är en av svenska folkets absoluta favoriter i tv-rutan. En ny undersökning visar dessutom att kändisen som svenskarna helst åker på semester med är ingen mindre än Tareq Taylor!

Tareq är just nu högaktuell i serien Tareq Taylors matresa – med Tony Irving i England. Serien har mötts av massa komplimanger och det har minst sagt varit en del rörande avsnitt. I premiäravsnittet åkte de nämligen till kyrkan som Tony och hans familj ofta besökte när han var liten. Men det var också platsen för några av de "mest obehagliga samtalen” han någonsin haft.

– Här inne började mitt dubbelliv, sa han i programmet och syftade på sin sexuella läggning.

– Prästen sa att det var en synd, skulle jag gifta mig skulle det gå över, jag behövde träffa rätt kvinna, och det här får jag inte agera på. Jag får träffa honom och prata med honom regelbundet.

Annons

Omtalade händelsen med Tareq Taylor i Nyhetsmorgon

Detta är dock inte det enda som Tareq har i görningen. Mat är ständigt en stor del av hans liv och han har en lång och gedigen karriär bakom sig, faktum är att han drev sin första restaurang i Malmö på 80-talet. Vi har även fått se honom som tv-kock i program som Stjärnorna på slottet, Trädgårdstider och Historieätarna. Han har även varit kock i Nyhetsmorgon.

Kockarna i Nyhetsmorgon får ofta mycket uppmärksamhet och det finns ett klipp med Tareq som har kommit att uppmärksammas lite extra under årens lopp. Nämligen när han lagade tabbouli med Jenny Strömstedt.

– Jag har hackat... Ha ha ha... Jag har... Ha ha ha.. Jag har hackat tomaterna, löken, och laxen... Och så har jag hackat persilja och mynta och jag har pressat citronen... Ha ha ha...

Tareq kunde knappt andas för han skrattade så himla mycket och tårarna sprutade. Jenny Strömstedt kunde verkligen inte förstå vad det var som var så roligt. Det kunde nog ingen.

Annons

Tareq Taylor om sanningen bakom tårarna

Så, vad var det egentligen som var så roligt? Nu bryter Tareq tystnaden om händelsen!

Det är när han gästar Efter fem som klippet kommer på tal. Henrik Alsterdal frågar då vad det egentligen var som hände den där dagen i Nymo-köket.

– Får man säga det nu? Nej men jag var lite bakis, säger Tareq och börjar skratta eftersom han kommer ihåg ögonblicket så väl.

Han fortsätter:

– Jag hade varit ute och ätit en fantastisk middag kvällen innan. När jag stod där och hackade och hackade så frågade hon vad jag hade lagat, men jag hade ju inte lagat någonting! Jag hade bara hackat och blandat och sedan bara brast det. Jag kunde inte hålla det.

FOTO: Jari Kantola/TT, TV4

Annons