LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Tareq Taylor, 54, och Sofia Ståhl, 36, beslut för att skaffa fler barn: ”Rätt att bilda familj”

27 jun, 2024 
Linnea Söderberg
Till vänster: Sofia Ståhl och Tareq Taylor poserar och tittar in i kameran, galaklädda. Till höger: Närbild på Tareq Taylor som tittar lite till vänster, grönska syns i bakgrunden.
Stjärnkocken Tareq Taylor och hälsoinspiratören Sofia Ståhls har varit ett stadigt par sen de bekräftade lyckan år 2022.
Nu öppnar Tareq upp om den 19-åriga åldersskillnaden och tankarna på att skaffa barn.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Tareq Taylor avslöjar bostadsköpet med Sofia StåhlBrand logo
Tareq Taylor avslöjar bostadsköpet med Sofia Ståhl

Stjärnkocken och tv-profilen Tareq Taylor, 54, var länge gift med Kristina Taylor, och tillsammans har de dottern Ellen, 20, ihop. År 2021 skilde de sig, och året efter bekräftade Tareq Taylor och hälsoinspiratören Sofia Ståhl, 36, att de var ett par.

Kärleken började att blomstra under inspelningen av SVT-programmet Lyckomaten, som gick ut på att Tareq och Sofia skulle hjälpa fem deltagare att förändra sina liv genom kost och träning.

Tareq Taylors och Sofia Ståhls barnbesked

Det skiljer 19 år mellan Tareq och Sofia, men i en intervju med Aftonbladet berättar säger Tareq att han inte känner av åldersskillnaden.

– I början pratade vi ganska mycket om det, det pratades också ganska mycket runt omkring oss, men nu hör vi ingenting. Nu är det vi två, liksom. Hur länge kan man tjata om folks åldersskillnad?

Tareq är bonuspappa till Sofia Ståhls dotter, som ska börja i första klass till hösten. På frågan om gemensamma barn är något de funderat på så säger han att livet är öppet.

Annons

– Vi vet inte ens om det går, vi får se vad som händer. Jag upplever mer och mer att det där med ålder är oerhört flytande. När det är rätt att bilda familj eller utvidga familjen så är det mindre åldersfixerat än det var förr. Vi lever längre och håller oss friskare. Den övre gränsen för vad livet ger för möjligheter har flyttats fram. Jag ser människor runt omkring mig som är 55-60 år som fortsätter bilda familj. Livet får ta den väg det tar, säger han till Aftonbladet.

Tareq Taylor och Sofia Ståhl renoverar lyxhuset

Nyligen flyttade paret ut från deras lägenhet till en lyxvilla i Stockholms skärgård. Nu är de i full gång med att renovera huset.

– Vi kommer att börja i sommar och bygga ett gästhus, och sen efter det kommer vi att bygga det stora huset, men det blir först nästa år. Sen blir det trädgården, sen blir det nästa grej, vi har lite att göra de kommande åren, sa Sofia Ståhl tidigare till Hänt.

Och det verkar bli en dyr historia för att kunna färdigställa bygget…

– Nu kommer allting bli svindyrt när vi ska bygga hus. Det kommer att bli minus, jag hoppas att vi får ihop det.

FOTO: TT / SVT, Skärmdump

Annons