Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Tårarna som TV4 klippte bort – flydde från inspelningen

22 okt, 2018 
AvStina Dahlgren
Michaela Lindman gråter i Bachelor 2018
I kvällens avsnitt av Bachelor dyker en oväntad gäst upp. Det gör deltagaren Michaela Lindman vansinnig. Men i efterprogrammet Tjejerna avslöjar allt får tittarna se vad som egentligen hände.
Annons

Bachelor är i full gång och tjejernas kamp om ungkarlen David Möller, 33, fortsätter. I kvällens avsnitt blir några av tjejerna utvalda att gå på gruppdejt med bachelorn och lyckan är stor. Men glädjen byts snabbt ut till något helt annat. Mitt under gruppdejten dyker ett nytt ansikte upp. Alicia Ödman, 28, gör entré och David lyser upp.

– Jag känner igen dig, det är Tinder va? säger han till den nya tjejen.

 

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Mycket riktigt visar det sig att Alicia Ödman och David Möller både har matchat på Tinder och pratat i telefon strax innan han flög ner för att spela in Bachelor. Någon som inte kan hålla tillbaka sina känslor är Michaela Lindman, 26, som befinner sig på gruppdejten.

– Hittills hatar jag den nya tjejen. Jag har ingen lust att vara vän med henne överhuvudtaget. Hon kan gå och stoppa upp något någonstans, säger hon. 

Annons

När de kommer tillbaka till huset och de andra tjejerna är förvåningen stor även hos dem att en ny tjej har klivit in. Michaela väljer snart att lämna gruppen.

I efterprogrammet Tjejerna avslöjar allt får man se vad som egentligen hände och vad TV4 valde att klippa bort i det ordinarie programmet. Sanningen är nämligen den att Michaela Lindman redan under gruppdejten bröt ihop. I filmen som visas får man se hur hon står i tårar och hur David Möller tröstar henne.

– Det är bara en till deltagare, säger han.

– Jag vet men vi hade så mysigt idag, svarar Michaela Lindman.

Ytterligare en incident har klippts bort i Bachelor. Det som ser ut som att Michaela Lindman lugnt lämnar gruppen visar sig vara början på ett sammanbrott. Hon låser in sig på rummet och när kamerateamet försöker ta sig in ilsknar hon till.

– Ni kan inte vara här inne för jag tänker byta om och det kommer jag pressa er på i så fall. Så gå ut.

Annons

De i produktionen menar att det inte känns bra att lämna Michaela ensam i det tillståndet och frågar om hon inte ska följa med upp till de andra.

– Nej, jag vill inte det, jag vill verkligen inte det. Det är det sista jag vill just nu, utbrister Michaela. 

Bachelor sänds måndag till onsdag klockan 21.00 på kanal sju och på TV4 play. Tjejerna avslöjar allt sänds på TV4 play.

Spana in årets Bachelor David Möller här:

FOTO: TV4

Annons