LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Tårarna efter påtvingade dejterna i nya dokusåpan på TV3: ”Som att plåga människor”

05 mar, 2018 
Det blir starka känslor i form av både ilska och tårar i kvällens avsnitt av den nya dokusåpan ”Are you the one?” PÅ tv3 efter att två av tjejerna tvingas gå på dejt med killar som de inte vill dejta.
Annons

Förra veckan hade den nya dokusåpan ”Are you the one?” premiär på TV3. Martin Björk, 46, står som programledare och programmet går ut på att deltagarna ska leva tillsammans och under tiden hitta sin ”perfekta match”. Alla i huset har en varsin matchning som produktionen satt ihop med hjälp av grundliga tester och intervjuer innan programmets start. Om alla deltagare lyckas para ihop sig får de tillsammans dela på en miljon kronor.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

I kvällens avsnitt blir det mindre glada miner i huset när två tjejer tvingas gå på varsin dejt – mot sin vilja. Alla killar tävlar om en varsin dejt med valfri tjej, och när två vinnare står klara och de valt varsin tjej blir det ett stort missnöje hos båda tjejerna.

– Det känns inte alls bra att få gå på dejt med Robin. Jag och Robin har inte klickat med varandra för fem öre, säger Angelica Hermansson, 28, och fortsätter:

– Jag tycker inte illa om Robin, men jag känner mig jätteobekväm och får en obehagskänsla. Jag känner att jag får panik bara, jag skriker inombords. Det är inte kul. Det är nästan som att plåga människor tycker jag.

Annons

Efter Angelicas starka känsloreaktion blir Robin Jurca, 27, i sin tur skeptisk till att gå på dejt med henne och ångrar sitt val.

– Hon verkar ta det så personligt och jag tycker att det är så barnsligt. Folk glömmer bort att det är ett spel och man måste ju kunna ta att man måste testa sig fram. Hon blev svinsur hon jag fattar inte det, säger Robin i sitt försvar. Han fortsätter:

– Stämningen i huset nu är sjuk. Det känns som en klump i bröstet efter det som hände idag. Nej, jag vill verkligen inte åka iväg med henne när hon har visat den sidan.

Men Angelica är som sagt inte den enda tjejen som blir upprörd över att hon tvingas gå på dejt med en av killarna. Sanna Mörsare, 25, har liknande känslor över att behöva gå på dejt med Robert Svedin, 22. Hon känner att de inte alls har klickat med varandra.

– Det är kul att Robert kämpade för att få gå på en dejt med mig. Men jag är inte glad över att han valde mig, säger hon och fortsätter:

Annons

– Om det visar sig att jag och Robert är en match, då betyder det att hela den här teorin och den här experimentet som vi håller på med inte stämmer. Det är så ångestladdat så det finns inte. Om du inte ens kan tänka sig att tillbringa några veckor tillsammans med bara den här personen. Om du får ångest av bara tanken, då är det så uppenbart för mig att det inte är din match.

Efter att Sanna lättat på sina känslor bryter hon ihop i tårar i programmet. Men flera av de andra deltagarna kritiserar att det visas ett missnöje över att bli vald till att gå på en dejt.

– Vad trodde du när du åkte hit då? Att du ska komma rätt in i ett paradis där den snyggaste människan du träffar är din match? Fan, skärp er, säger Christoffer Schönning, 28.

Här är alla deltagare i Are you the one 2018:

Annons