TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Tårarna efter anusslicket i Paradise hotel: "Svartsjuk"

03 apr, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Ett stort svartsjukebråk rasar på "Paradise hotel" efter att Haidar Juma anklagar sin partner Andrea Norrman för att hångla med allt och alla.
Annons

Det var i förra veckans “Paradise hotel” som deltagaren Andrea Norrman, 19, slickade sin vän Lisa Maria Jönsson, 22, i stjärten mitt framför alla på hotellet under aktiviteten ”Sanning eller konsekvens”. Tidigare under säsongen har hon också haft oralsex med deltagaren Christopher Daubney, 29, och försökt inleda gruppsex tillsammans med Lisa, Kevin Astor Dahlström, 25, och Vanessa Oskarsson, 20.

Samtidigt har hon varit partner med deltagaren Haidar Juma, 24, och paret har vid flera tillfällen haft sex framför kamerorna, något som gett Haidar allt hetare känslor för Andrea. I kvällens avsnitt av “Paradise hotel” eskalerar därför ett stort svartsjukebråk mellan Haidar och Andrea.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag tycker att det är jättedåligt att Andrea håller på med andra killar här i huset. För varenda dag som går så får jag mer känslor för henne och det känns fel när hon gör så mot mig. Jag kan inte förstå att Andrea säger att hon gillar mig, vi håller på och myser, men sen hånglar hon med alla andra i huset. Jag tycker inte det är okej, säger Haidar i programmet.

Annons

När Andrea därefter får uppdraget att hångla med den nya deltagaren på hotellet, John Nyström, 23, blir kärleksbråket ett faktum.

– Då har du bokstavligen talat med hela fucking “Paradise hotel”. Jag tycker att det är fel, men du tycker det är rätt. Du tycker det är okej att hångla med hela fucking huset, men jag tycker inte det, säger Haidar i programmet.

Lisa och Andrea i anus-aktiviteter i “Paradise hotel”.

Andrea, å sin sida, menar att hon och Haidar inte är ett kärlekspar och att det inte är rättvist av honom att försöka kontrollera hennes liv på hotellet.

– Jag tycker inte att det är okej att Haidar håller på som han gör. Han har gång på gång bevisat att han är en jävligt svartsjuk människa, men han ska inte hindra mig. Jag vill inte att någon ska påverka mig så mycket att jag börjar lägga band på mig själv, för det är inte okej, säger hon.

Se hela bråket i kvällens avsnitt av “Paradise hotel”, som sänds 22.00 på TV3 och Viafree.

Foto: TV3

Annons