LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Systrarna Graafs liv – kärlekskaos, tragedi och succé

06 okt, 2019 
Hans & Anna Shimoda
Magdalena och Hannah Graaf har haft mycket kaos i sina liv.
Systrarna Graaf är snart aktuella med sin realityserie i TV3.
Hänt berättar hela deras livshistoria – från pinup-flickor till ett liv som artister, mäklare, författare och programledare.
✔︎ Kaotiska kärleksliven: ”Det ska bli ett sant nöje att döda dig”.
✔︎ Tragedierna: ”Varje dag försöker jag hålla huvudet ovanför vattenytan”.
✔︎ Därför grät mamma efter bilderna: ”Vad är det här?!”
Annons

Magdalena Graaf, 44, och Hannah Graaf, 41, har varit i hetluften i över 25 år och det har minst sagt hänt mycket i systrarnas liv! Följ med på hela tidslinjen!

◼️ ◼️ ◼️

Magdalena och Hannah Graaf nakna 1998.
Systrarna Graaf 1998.

✔︎ SÅ UPPTÄCKTES DE

När Hannah Graaf var i femtonårsåldern blev hon upptäckt av en modellscout som övertalade henne att satsa på en karriär som fotomodell. Hannah deltog i flera modelltävlingar och baddräktsturnéer och tävlade också i Miss Hawaiian Tropic.

– Sedan fick jag en fråga om att vara med i herrtidningen Slitz, träffade fotografen Bingo Rimér som skulle ta lite sexiga bilder. Jag hade min identitet då i mitt utseende förstås, jag träffade honom, hade med mig lite bilder i min portfolio. Vi träffades på någon tunnelbanestation och satt på en bänk. Bingo såg ju inte alls ut som Bingo idag. Han såg ut att vara plockad ur en nördfilm, har hon sagt till Hänt.

Annons

När bilderna kom ut drabbades Hannah av svår ångest och gömde sig i flickrummet. Inte blev det bättre när hennes mamma stormade in i rummet och slängde tidningen på hennes säng.

– ”Vad är det här?!”, frågade hon och den blicken hon gav mig glömmer jag aldrig. Hon var pastor i en församling och det var första gången jag såg henne gråta.

Systrarna Graaf uppträder på krog i Visby 1998.

När Hannah var 18 år opererade hon brösten och i samma veva blev hon vald till Sveriges sexigaste. Där och då kom också Magdalena Graaf in i bilden när de startade gruppen Graaf Sisters. Tillsammans toppade Sveriges då hetaste syskonpar listorna med hiten You got (what I want), ställde upp på lättklädda tidningsomslag och skapade otaliga rubriker som för det mesta kom att handla om silikonbröst, utvik och kända pojkvänner.

Annons

Men för systrarna Graaf handlade tillvaron inte enbart om glitter och glamour. De samlade in pengar till utsatta barn, inspirerade av mamma Linda som arbetade som missionär.

– Det var då vi lyckades samla ihop pengar för att bygga vårt första barnhem i Indien. Det var lite som en ursäkt till mamma för våra lättklädda bilder som hon inte tyckte var så roliga att vi gjorde, har Magdalena sagt till Aftonbladet.

◼️ ◼️ ◼️

Hannah med sonen William 2002. Barnets pappa är Andreas Carlsson.

✔︎ KÄRLEKSLIV

Såväl Magdalenas som Hannahs kärleksliv har varit vida omskrivet. När Hannah var 21 år var hon på en fest hos E-type där hon träffade musikproducenten och tidigare Idol-domaren Andreas Carlsson. De inledde ett förhållande, men alltsammans tog slut efter bara några månader. Där och då upptäckte Hannah att hon var gravid.

Annons

– Andreas var inte alls intresserad av att vara pappa och vår relation var i stort sett över så mamma köpte ett radhus med en tillbyggnadsdel där jag och William kunde bo och jag bestämde mig för att fixa det själv, har Hannah sagt till Hänt.

Hannah och Daniel Boudal gifte sig 2003, men det började inte bra…

Kort efter att William kommit till världen blev hon tillsammans med nattklubbsprofilen Daniel Boudal som hon sedan fick sonen Mio med. De gifte sig 2003, men äktenskapet fick ingen vidare start då de bråkade öppet under bröllopsmiddagen.

Efter några stormiga år då de kämpade för att rädda kärleken blev skilsmässan ett faktum 2006.

– Vi kom till slut till ett vägskäl där vi hade sårat varandra så mycket att det inte gick att reparera förtroendet och då är det bättre att bryta upp. Man kan drömma och hoppas att ens äktenskap ska hålla för livet, det är ju det man lovar varandra där i kyrkan, har Hannah sagt till Aftonbladet.

Hannah Graaf gifte sig med Peter Karyd 2008. Det höll i tio år.

Hannah mötte sedan kärleken i Peter Karyd som hon gifte sig med och tillsammans fick de två döttrar. Men förra året valde de att gå skilda vägar efter tio år tillsammans.

Annons

”Det gör ont i hela kroppen. Tänk att själslig smärta kan göra så ont fysiskt”, skrev Hannah då på sin blogg.

Magdalena Graafs förhållande med Magnus Hedman hittade tillbaka till varandra. men sedan tog det slut för gott.
Fotbollsproffset Magnus Hedman och popsångerskan Magadalena vigdes i Ulrikdals slotts kapel i oktober 1999l. Tumult mellan fotografer och vakter uppstod utanför kyrkan. Brudparet hade nämligen sålt ensamrätten för bilderna till en svensk och en engelsk veckotidning

Över till Magdalena. När hon träffade tidigare fotbollsproffset Magnus Hedman i Visby 1998 hade hon sonen Isak sedan en tidigare relation. Magdalena och Magnus gifte sig 1999 i Ulriksdals slottskapell och 2000 föddes sonen Lancelot. Kort därefter flyttade de till England på grund av Magnus fotbollskarriär.

2004 kom lillebror Tristan till världen, men året därpå gick Magdalena och Magnus plötsligt ut med att de skulle separera.

Annons

De hittade dock tillbaka till varandra, men två år senare lämnade de in skilsmässohandlingar och kort därefter syntes Magnus hand i hand med Linda Bengtzing.

– Vi är på gång, vi är laddade, vi är tända, sa Linda till Aftonbladet.

Hannah Graaf med Linda Bengtzing under Melodifestivalen 2006.

Men den tändningen varade inte länge och Magnus dumpade kort därefter Linda inför öppen ridå.

– Linda är en kändiswannabe, sa han.

Sedan blev Magnus och Magdalena återigen ett par, men 2008 gick de skilda vägar för gott.

Idag lever Magdalena med fästmannen och bilhandlaren Filip Larsson och tillsammans har de två söner.

Magdalena Graaf och Filip Larsson.

◼️ ◼️ ◼️

✔︎ TRAGEDIER

”Det ska bli ett sant nöje att döda dig”.

Det var det sista som Magdalenas exman Jorma sa till henne innan hon flydde med Isak i famnen. I sin självbiografiska bok vars titel är densamma som ovanstående citat skriver Magdalena om slagen, skotten, den psykiska terrorn och rättegången. Exmaken blev sedan dömd till elva månaders fängelse för misshandel och olaga hot.

Annons

– Det värsta var inte slagen och det fysiska våldet utan den mentala terrorn. Känslan av att vara värdelös. Allt pendlande upp och ner och maktlösheten över att inte kunna göra något åt det själv, har Magdalena sagt i en intervju med Aftonbladet.

För tio år sedan drabbades hon också av en hjärnblödning i samband med att hon tävlade i Let’s dance.

– Man är så uppe i varv och tänker inte hur farligt det är. Efter operationen inser man att man höll på att dö. Första veckan var chock, sen så blev det en sorg, sa hon sedan i tv-programmet Kattis & company.

Magdalena Graaf med sönerna Tristan, Lancelot och Isak 2006.

För fem år sedan var Magdalena med om det värsta som en förälder kan uppleva – att förlora sitt barn. Hennes älskade son Isak omkom i en olycka endast 19 år gammal och sorgen var och är förstås avgrundsdjup.

Annons

– Det går inte att bekämpa sorgen efter min son. Varje dag försöker jag hålla huvudet ovanför vattenytan. Ibland tappar jag det, men idag kan jag även stundtals känna glädje. Den första tiden efter Isak var alla påminnelser, som en låt eller ett ställe som var typiskt för honom, enbart jobbiga. Nu lever jag MED Isak genom dessa påminnelser. Tid läker inte sår, men tiden lär dig att leva, har hon sagt till Vision Höglandet.

Magdalena och två av sönerna befann sig också på Drottninggatan i Stockholm under terrorattacken i april 2017 och fick i ren panik kasta sig in på ett kafé när lastbilen kom mot dem i full fart.

”Det känns som en ond dröm. Jag mår illa, hackar tänder, skakar och gråter”, skrev hon sedan på bloggen.

◼️ ◼️ ◼️

Båda systrarna har dansat i Let’s dance. Magdalena 2009 med Daniel da Silva och Hannah 2011 med Calle Sterner.

✔︎ KARRIÄR-RESAN

De slog förvisso igenom med dunder och brak som Graaf Sisters även om Hannah var känd sedan innan. När de sedan slutade sjunga ihop kämpade Hannah vidare med musiken ett tag och hon tävlade till exempel i Melodifestivalen 2006. Dock slutade bidraget Naughty Boy på en sjunde och näst sista plats i sin deltävling.

Annons

Hannah är också utbildad inom skönhetsvård och driver plattformen femme.se där hon har sin blogg. Genom åren har hon också medverkat i en rad tv-program som Ranking the stars, Let’s dance, Idol Eftersnack och Miljonlotteriet Lyckohjulet.

Härom året började hon jobba som mäklare, något hon har livnärt sig på i Marbella dit hon och exmaken Peter Karyd flyttade härom året. Nu pendlar hon dock mellan Sverige och Spanien.

Magdalena var 2013 programledare för Ensam mamma söker, där Therese Wickman, Madelene Falk och My Martens letade efter kärleken.

Magdalena flyttade som sagt till England i början av 2000-talet med dåvarande maken Magnus Hedman. Där var hon hemmafru vilket hon inte trivdes det minsta med.

Väl hemma i Sverige igen bokdebuterade Magdalena med självbiografiska Det ska bli ett sant nöje att döda dig. Hon har också skrivit boken Mitt perfekta liv.

Hon har även liksom Hannah tävlat i Let’s dance och var under elva år en av profilerna i TV4:s Postkodlotteriet. Magdalena har också varit programledare för Ensam mamma söker. Liksom sin syster bloggar hon också och har så gjort i tio år.

Foto: TT

Annons