SVT:s Malin Olssons ord om kärlekslyckan med Simon Peyron

Malin Olsson om starka kärleken till Simon Peyron.

Malin Olsson och Simon Peyron har varit ett par i sex år – och de träffades under Melodifestivalen .
Nu berättar Malin om kärleken till Simon som snart kommer vara med i Melodifestivalen.
”Het, hetare, hetast”, skriver Malin Olsson om Simon.

Malin Olsson, 37, träffade kärleken Simon Peyron, 26, för sex år sedan. SVT-profilen Malin skulle intervjua Simon inför hans medverkan i Melodifestivalen 2014. Tillsammans med bandet Outrigger tävlade han med låten Echo. Kärlek uppstod och snart var de ett par.

För två år sedan fick de sitt första barn tillsammans. Dottern Blanka, 2, föddes våren 2017.

Livet som småbarnsföräldrar kan vara tufft och relationen förändras när ett barn kommer in i bilden. Malin har tidigare berättat att de valt att gå i terapi efter att Blanka föddes.

– Vi har gått i familjeterapi, något jag varmt rekommenderar alla att göra som är i ett nytt skede i livet. Man är inte misslyckad i sin relation för att man tar hjälp, tvärtom är man väldigt hjälpt av att få prata, lära sig att förstå varandra och få lite nycklar, när omställningen är stor, sa Malin Olsson 2018.

I december berättade Simon Peyron för Hänt att familjelivet går bra och att han och Malin vill ha fler barn – även om det kan dröja.

– Vi pratar om att skaffa fler barn, men det är inget som är aktuellt just nu även om vi båda är sugna, sa Simon Peyron i december.

Kärlekshälsning från Malin

Nu väntar ännu en medverkan i Melodifestivalen för Simon. Den här gången kommer han att tävla i den fjärde och sista deltävlingen som sänds från Malmö. Simon kommer att framföra duetten Surface tillsammans med Ellen Benediktson, 24.

Nu har Malin Olsson lagt upp en riktig kärlekshälsning till Simon Peyron. På Instagram skriver Malin om lyckan över att ha träffat just Simon.

”Ibland måste man zooma ut och titta på sitt liv med helikopterperspektiv … Livet rullar på så snabbt att man ibland glömmer att man har det bästa mitt framför ögonen!” skriver Malin Olsson på Instagram.

Hon fortsätter:

Vilken j..la tur att vi träffades där på Mello för sex år sedan Simon. Het, hetare, hetast…älskar dig babe!

I en kommentar svarar också Simon på Malin Olssons kärleksinlägg.

Åh min skatt. Love you”, skriver han.

FOTO: Jerker Ivarsson/TT, Instagram

Senaste nytt