TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Carina Bergfeldt gravid – känslosamma orden efter kampen

31 okt, 2019 
AvMinna Wallén-Widung
SVT:s Carina Bergfeldt gravid – känslosamma orden efter kampen
SVT-korrespondenten Carina Bergfeldt väntar barn. Hon berättar själv den glada nyheten på Instagram i ett känslosamt inlägg – och ger samtidigt en känga till alla som öppet frågat om hon inte längtar efter barn.
”Ge fan i att fråga, även om det kryper i dig av nyfikenhet”, skriver hon i inlägget.
Annons
Meagan Nouis i tårar efter Felix Almsveds beslut i Bachelor: ”Bröt ihop”Brand logo
Meagan Nouis i tårar efter Felix Almsveds beslut i Bachelor: ”Bröt ihop”

Carina Bergfeldt, 39, har gjort en kometkarriär på SVT och är i dag tv-kanalens omtyckta och populära USA-korrespondent – en dröm hon har haft i hela sitt liv. Samtidigt som vi sett henne analysera det politiska läget i Vita huset eller direktrapportera från skogsbränderna i Kalifornien, har hon de senaste två åren försökt att bli gravid.

På Instagram berättar hon nu om den tuffa resan som hon och maken Jesper Zølk gått igenom – och att hon nu äntligen väntar barn.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

I ett hotellrum i Panama fick Jesper och jag reda på att vi ska ha barn. Han skrattade. Jag grät”, skriver hon i ett inlägg på Instagram. På bilderna hon publicerar syns hon själv gråta glädjetårar och man får också se en liten filmsnutt från ultraljudet.

Carina Bergfeldt har försökt bli gravid i två år

Mitt i lyckoruset berättar Carina Bergfeldt att hon och maken har försökt få barn i två år.

Nästan två år av misslyckade försök, misslyckad IVF, misslyckad inseminering, hormoner och sprutor och östrogen och annat elände, och till sist, en liten person som genom ett mirakel bestämde sig för att bli till på naturlig väg”.

Annons

Samtidigt vill hon passa på att ge en känga åt alla de som har tyckt sig ha rätt att kommentera eller fråga om det inte är dags för barn snart, utan att ha en aning om vad paret genomgått. Hon berättar om främlingar som kommenterat med bebisemojis när hon lagt ut en bild på sig själv och maken, folk som mejlat att hon borde “skaffa ett kärleksbarn” och bekanta som i all välmening upplust henne om att karriären inte är allt. Eller klassikern – att bara man slappnar av så löser sig allt.

Orden har tagit hårt på Carina Bergfeldt.

Jag har blivit så fruktansvärt ledsen varje gång. Jag tror inte att en enda har haft en elak avsikt med sina ord. Det spelar ingen roll. Det gör lika ont ändå.

Ryter ifrån efter frågorna

Hon ryter ifrån ordentligt och påminner om att ingen har något att göra med andra människors reproduktion.

Ge fan i att fråga, även om det kryper i dig av nyfikenhet. Du har ingen aning om vad folk kan ha gått igenom som de kanske inte vill dela med just dig.

I sitt Instagraminlägg vill hon också sprida lite kärlek till alla andra som kämpar för att bli gravida och påminner om att de inte är ensamma.

FOTO: TT, Instagram

Annons