sofia ståhl

SVT ställer in Sofia Ståhls medverkan – därför dök hon inte upp

Sofia Ståhl

Karriären går som på räls för Sofia Ståhl.
Förra året hann hon bland annat skriva en ny bok och starta ett företag med kärleken Tareq Taylor.
När Sofia nyligen skulle gästa Morgonstudion för att prata om boken –stoppades hon plötsligt.
Sofia Ståhl om Tareq Taylors kamp: ”Scenskräck”
0:47

Efter reklamen: Sofia Ståhl om Tareq Taylors kamp: ”Scenskräck”

(0:47)

Slå på ljud

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Sofia Ståhl har många bollar i luften, som författare, bloggare och föreläsare har hon haft ett hektiskt 2022. Förra året skrotade hon även namnet ”PT-Fia”, skrev en tredje bok och startade ett nytt företag med kärleken Tareq Taylor.

Sofia Ståhl om att arbeta tillsammans med Tareq Taylor

Just nu är Sofia Ståhl aktuell med en föreläsningsturné som hon gör tillsammans med Tareq. Under våren kommer paret ge sig ut på turnén Lämna disken, hångla istället. I en tidigare intervju med Femina har Sofia öppnat upp om hur det är att arbeta tillsammans med Tareq.

– Det ger så många möjligheter och samtidigt en känsla av att ”herregud du driver mig till vansinne” vilket är en intensiv och spännande mix. Det är en sak att vara kär och leva ihop i privatlivet men en helt annan sak att jobba ihop.

Sofia berättar även om nya sidor som hon har upptäckt hos Tareq. Vissa egenskaper kände hon redan till eftersom de har arbetat tillsammans tidigare. Men hon har även lärt sig mycket nytt om sin kärlek.

– Vi har sett alla de här sidorna hos varandra tidigare men det blir såklart satt i ett annat ljus när det kommer till professionella sammanhang. Han är till exempel inte van vid administrativ struktur och att jobba på ett kontor. Det är helt nytt för honom och tvärtom för mig.

SVT ställer in Sofia Ståhls medverkan – anledningen bakom

Det är inte bara föreläsningturnén som Sofia är aktuell med. Hon har även fullt med sin nya bok 201 hälsohacks Lämna disken, hångla istället. I samma intervju berättar hon att boken är en slags verktygslåda för att hitta och se livet med nya perspektiv.


– Vår turné har samma namn som undertiteln till min nya bok. Vi vill lyfta känslan av att faktiskt känna sig levande och hur sjutton det är tänkt att man ska kunna göra det bland alla måsten.

Nyligen skulle Sofia Ståhl vara med i Morgonstudion för att prata om sin nya bok. Men när det var dags för henne att gå ut i sändning så publicerade hon en Instastory där hon berättade att hennes medverkan flyttats fram.

– Jag fick precis veta att min medverkan i Morgonstudion blir framflyttad. För det är någon som har sprängt i ett hus i Stockholm igen, så nyhetsläget ändrades. Jag återkommer när jag vet mer om tid och dag när jag ska gå på igen.

När Hänt når Sofia kan hon bekräfta nästa gång hon dyker upp.

Nästa vecka”, svarar hon.

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN