Artikeln innehåller reklamlänkar

Brita och Kalle Zackari Wahlströms lycka – väntar barn igen

SVT-profilerna Brita Zackari och Kalle Zackari Wahlström väntar barn igen.

Tre år har gått sedan Kalle Zackari Wahlström och Brita Zackaris dotter Essa föddes. Nu väntar paret sitt andra barn ihop. På Instagram delar de med sig av den stora nyheten.

Tv-profilerna Brita Zackari, 36, och Kalle Zackari Wahlström, 37, ska bli föräldrar igen! Det är snart tre år sedan deras första gemensamma dotter Essa kom till världen – och nu väntar paret barn nummer två. Under onsdagskvällen avslöjade de den stora nyheten på Instagram med en bild framför den välkända Hollywoodskylten. På bilden står paret tillsammans och håller om Britas mage, för att visa att det ligger ett litet knytte där i.

ANNONS: Vinterblek? Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här! (länk till Aller media shop)

”Kan äntligen berätta att jag blivit utvald till surrogatmamma åt Kim Ks fjärde barn”, skriver Brita Zackari skämtsamt och konstaterar sedan:

”Är så rik nu. Nej alltså: SÅ rik”.

På parets båda Instagram-konton väller nu gratulationerna in från lyckliga följare. Bland annat från artisten Linnea Henriksson, som även hon väntar en liten bebis i magen.

”ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH!!!! Grattis!!!”, skriver Linnea.

En del följare kunde först inte tro det var sant.

”Ett skämt va?”, frågade sig en.

”Haha kul att jag ba ’det är uppenbarligen ett skämt vrf grattar alla???’. Så ba JAHAAA”, skriver en annan.

Men något skämt rör det sig inte om. När en följare frågar om det är skräpmat som ligger i magen svarar Brita skämtsamt: ”Det också”.

Sålde torpet för större

Nyligen sålde Brita Zackari och Kalle Zackari Wahlström sitt drömtorp i Nynäshamn, där de bott de senaste åren. Istället köpte de en gård några kilometer bort från torpet.

”Vi åkte dit en dag i september för att kolla, lite på skämt eller jag var ärligt talat måttligt peppad på att dras in i nåt av Kalles fantasiprojekt men jag var å andra sidan pepp på en utflykt och kändes kul med ett mål. Och så föll jag pladask. Jag föll inte för boningshuset ska erkännas, det tog lite tid. Lite (ganska mkt) pga sextiotalsutbyggnaden. Men platsen. Man kan inte riktigt fatta på bilderna men det ligger högt. Och fritt. Tvärtom det vi trodde var det vi älskade mest med torpet. Funny huh”, skrev Brita på sin blogg i januari.

Stort grattis till både tillökning och flytt, önskar vi på Hänt!

LÄS MER: Brita Zackari rasar mot Elisabet Höglund: ”Får mitt blod att koka”

LÄS MER: Glädjebeskedet efter succén i TV4: Linnea Henriksson väntar barn

LÄS MER: TÄVLING: VINN BILJETTER TILL MELLO-FINALEN!

FOTO: TT/Henrik Montgomery, Instagram

SENASTE NYTT!