SVT-profilerna berättar sanningen om uppbrottet

Sömnighet, brist på attraktion och logistik låg bakom Sofia Lundblads och Magnus Bergquists uppbrott i "Gift vid första ögonkastet".

Sofia Lundblad, 31, och Magnus Bergquist, 32, deltog i SVT:s “Gift vid första ögonkastet” i hopp om att hitta sitt livs kärlek. Så blev det inte riktigt – och paret skilde sig i februari. Äktenskapet varade i ett halvår.

Både tittarna och Sofia Lundblad märkte snart att de var olika, på många sätt.

– Vi kände båda att vi inte var på samma energi-plan i livet. Jag hade mina funderingar hela tiden, både under och efter programmet. Man försökte få det att fungera, men det här var ett giftermål som var ihoptvingat. Det var nästan som att bli bortgift, säger Magnus till Hänt.

Det blev inget långt äktenskap för Magnus Bergquist.

Det blev inget långt äktenskap för Magnus Bergquist.

Att de olika energinivåerna var ett problem håller även Sofia Lundblad med om.

– Vi hamnade i negativa spiraler och ville dessutom bo på olika ställen i Sverige. Och våra olika energinivåer då, säger Sofia i en intervju i Nöjesguiden och fortsätter.

– Ja, vi, eller han, hade två bra veckor och två dåliga. Jag visste inte vem som var den riktiga personen. Men det visade sig tyvärr vara den energilösa sura som är den som är mest närvarande.

Sofia Lundblad hoppades finna kärleken i SVT:s kärlekssåpa.

Sofia Lundblad hoppades finna kärleken i SVT:s kärlekssåpa.

Magnus menar att även attraktionen var ett problem.

– Problemet var nog den fysiska attraktionen, den fanns inte där från början. Vi hade aldrig raggat på varandra på krogen. Vi har båda sagt att vi inte skulle raggat på varandra.

Det såg ut så i rutan?

– Ja, men vi gillar närhet, vi hade fått höra att det skapar endorfiner i kroppen. Det var ett tips från coachen, sen gillar både jag och Sofia närhet och sex.

Men när Sofia får leka leken “Fuck/marry/Kill: Magnus, Elizabeth, Strumpmannen” i Nöjesguiden är det ändå Magnus hon vill ha sex med.

– Gifta mig med Elizabeth, ligga med Magnus och döda strumpmannen, säger Sofia.

LÄS OCKSÅ: ”Gift vid första ögonkastet”-Magnus om nakenbilderna: ”Helt sjukt”

LÄS OCKSÅ: SVT-profilen Magnus stöttas efter hatet: ”Gör jävligt ont”

FOTO: SVT