SVT-profilens hot under Doobidoo: "Nu går jag"

03 nov, 2017 
https://image.hant.se/Lina_Ar-120x150.jpg.jpg?imageId=4948149&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=687Lina Arvidsson
När skådespelerskan Pia Johansson svarar alldeles fel i Doobidoo blir hon så generad att hon vill lämna studion.
Annons

I fredagens avsnitt av Doobidoo tävlar Pia Johansson, 56, tillsammans med Edward af Sillén, 35, mot Björn Kjellman, 54, och Lilla Namo, 29.

Frågornas svårighetsgrad är varierande och en fråga får bägaren att rinna över för komikern Pia Johansson. Det är efter ett inslag med en kvinna som spelar (?) på cykelpump som Pia har, så att säga, lite oflyt när hon tänker.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag vet inte om det bara var jag, men jag hörde inte en ton som var rätt. En annan som tillslut inte hörde en enda ton är en klassisk kompositör som hette…?, frågar programledaren Lasse Kronér, 54.

Pia Johansson är snabbast att trycka på knappen.

– Bach! Var inte han tondöv? säger skådespelerskan förvånat, varpå övriga deltagare i Doobidoo inte kan hålla sig för skratt.

– Som var döv? Var det Bethooven? frågar Edward af Sillén.

– Nej, inte tondöv menar jag ju inte, utropar Pia Johansson.

Annons

Men försent. Både programledaren och publiken viker sig dubbla av skratt. Pia Johansson reser sig upp och går iväg över studion.

– Nej, nu går jag. Nu går jag, säger komikern. Hon återvänder dock skrattande till sin plats och fortsätter tävla.

Hon framför sedan Barbro Hörbergs låt “Ja, hej” tillsammans med Edward af Sillén.

FOTO: IBL, SVT

Annons