TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

SVT-profilens glädjebesked från barnmorskan

27 mar, 2017 
Johnny Axelsson
Malin Olsson har inte långt kvar till förlossningen men det krävdes två barnmorskor och ett ultraljud för att se att huvudet låg nedåt.
Annons

SVT-programledaren Malin Olsson, 34, känd från bland annat Barnkanalen, har gått in i vecka 36 och barnet väntar hon tillsammans med pojkvännen Simon Peyron.

Malin Olsson och Simon Peyron.

Det blir hennes första och Malin har precis varit på återbesök hos sin barnmorska. Malin är verkligen på strålande humör efter besöket och skriver själv på sitt Instagram-konto:

Har precis varit på återbesök hos barnmorskan det är ju läge att lilla bebisen lägger sig med huvudet nedåt nu ??Tydligen var det inte så lätt att lokalisera det, det krävdes två barnmorskor och ett ultraljud för att se att JAAA HUVUDET LIGGER NEDÅT, Jippie!

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Men graviditeten har inte gått helt spikrak. I vecka 32 fick hon åka till sjukhuset efter oroande blödningar men det visade sig att hon och barnet var okej.

Foto: IBL

Annons