SVT-profilens bebislycka – försvinner nu från programmet: "Med lite tur får jag sovmorgon"

SVT-programledaren Pelle Nilsson har blivit pappa och förvånar alla med tron på att få sova längre. Nu visar han upp på bilden på nya familjemedlemmen.

Vi är vana att se honom i SVT:s “Morgonstudion” men nu är frågan hur länge. Programledaren Pelle Nilsson, 37, har blivit pappa med kärleken Claire för andra gången. På Instagram visar han upp en bedårande söt bild av familjens nytillskott.

– I lördags kom lille Edvard efter en problemfri förlossning. Han kom nästan två veckor för tidigt och var 47 centimeter lång och vägde 3 010 gram. Jag, min sambo Claire och Edvards storasyster Harriet som är två och ett halvt år är glada och nyfikna på att lära känna vår nya familjemedlem, berättar han för Aftonbladet.

Och trots att guldklimpen kom något för tidigt så verkar allt ha gott bra. Familjen pustar i i bostaden på Södermalm i Stockholm och Pelle ser fram emot senare morgnar.

–  Jag är hemma ett par veckor nu, vilket trots småbarn med lite tur kan betyda sovmorgon eftersom jag är van att gå upp strax efter tre när jag jobbar med ”Morgonstudion”.

LÄS OCKSÅ: Prinsessan Madeleines oväntade besked efter förlossningen: ”Kommer att stanna”

LÄS OCKSÅ: Babylycka: TV4-profilen har fått barn – 6 veckor för tidigt

SENASTE NYTT!