LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

SVT-profilen skiljer sig – starka reaktioner efter beskedet

20 jul, 2017 
Malin Ljung
LÄS OCKSÅ: TV4-profilernas barnbesked: ”Är väl allt man kan önska…”
Annons

Den folkkära SVT-profilen Christopher O’Regan, 45, ska skilja sig. Det meddelade han under onsdagen genom att publicera en bild från sitt bröllop med en spricka mellan honom och hustrun.

”I dagarna har vi skickat in papper om äktenskapsskillnad. Det är så sorgligt att samma kontraster som bringade oss samman sedermera drev oss isär”, skriver han till bilden.

Samtidigt konstaterar O’Regan att de skiljs åt utan osämja, och att han försöker se det fina i det som deras äktenskap gav dem.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Men det vi har förlorat i skilsmässan har vi vunnit i en varm vänskap och i den finaste och vackraste kärleksgåvan av alla, vår lilla Alice. Och en outsäglig mängd fantastiska och roliga minnen av de år vi fick tillsammans i just den här formen av relation!”.

Christopher O’Regan som är känd från program som “Det sitter i väggarna” och “Go’kväll”,  har fått mängder av stöttande kommentarer efter sitt inlägg. Många hyllar honom dessutom för hur fint han beskrivit uppbrottet.

“Så vackert skrivet, och oundvikligen även sorgligt. Men tänk vad man lär sig av livet och att leva!”, skriver en person.

“Så vackert beskrivet i text trots det sorgliga budskapet. Bara dina ord gör att det finns hopp”, skriver en annan.

“Fint skrivet om en sådan sorg”, konstaterar en tredje.

FOTO: Ibl

Annons