Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

SVT:s Per Nybergs avslöjar missen under bröllopet: ”Fel namn”

06 jun, 2019 
AvCharles Thulin
Per Nyberg har gift sig
Efter ett väldigt offentligt frieri har Per Nyberg och Ann Bergfors äntligen gift sig. Nu berättar SVT-profilen om vigselförrättarens oväntade miss under ceremonin.
Annons
Peter Settmans avslöjande om nya kärlekenBrand logo
Peter Settmans avslöjande om nya kärleken

SVT:s Morgonstudion-profilen Per Nyberg, 37, var ute på glid när han bestämde sig för att ställa den stora frågan till kärleken Ann Bergfors, 37. Per friade nämligen i direktsändning efter Vasaloppet i vintras.

– Jag skulle vilja passa på att fråga min sambo Ann, skulle du vilja gifta dig med mig? Vi ha tre barn, nu är det dags. Jag älskar dig, sa Per och gick ned på knä i snön.

– Det blev ett ja. Hon blev väldigt rörd och grät, men hon missade det i realtid. Hennes gudmor ringde och sa att hon måste titta på slutet av sändningen, sa Per Nyberg till Aftonbladet efter frieriet.

Paret hade vid flera tillfällen diskuterat att gifta sig och för Per Nybergs del rådde det ingen tvekan om beslutet.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Dels så är kärleken det finaste som finns och att bekräfta för varandra och barnen att det här tror vi på. Sen kommer det juridiska aspekter när man har en massa barn. Gifter man sig så följer det med saker som gör livet enklare. Men framför allt är Ann mitt livs stora kärlek. Det finns ingen jag hellre vill dela livet med.

Annons

Nu har Per Nyberg och Ann Bergfors blivit äkta makar. Vigseln ägde rum i Stockholms stadshus där deras barn, Pers syster och mamma närvarade.

– En dröm som har blivit sann! Att få gifta sig med sin äkta kärlek, fantastiskt. Och Ann var bedårande vacker, säger Per till Aftonbladet.

Vigselförrättarens miss under Per Nybergs bröllop

Däremot inträffade en smärre incident under ceremonin, vigselförrättaren sa fel namn och råkade kalla Ann för Anna.

– Vi blev båda lite förvånade och när vi påpekade att han hade sagt fel namn frågade han om vi skulle börja om. Och då gjorde vi det, säger Per.

Per Nyberg och Ann Bergfors har varit ett par i sex år och har barnen Alice, 4, Ellen, 2, och minstingen Oscar som föddes på Alla hjärtans dag i år.

Efter bröllopet blev det en romantisk kväll på Grand Hotell i Saltsjöbaden. Det blir ingen smekmånad för paret men…

– I slutet på augusti flyttar vi med hela familjen till Marbella i Spanien i ett år, så det blir vårt ”smekår”, säger Per till Hänt.

FOTO: Alicia Sjöström

Annons