LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

SVT-profilen har fått sparken: "Jag har inte skött mig"

23 mar, 2017 
Lina Linnros
LÄS OCKSÅ: Gravida SVT-profilen Malin Olsson akut till sjukhus
Annons

“Hejdå! Jag är uppsagd från Mama.”

Så börjar SVT-profilen Kitty Jutbrings, 39, sitt inlägg på sin blogg. Kitty erkänner själv att hon har känt sig överväldigad av uppgiften att vara en “bloggare” och att hon har försökt med inte lyckats så bra.

“Jag har helt enkelt inte skött mig, inte hållit mig uppdaterad, inte taggat, delat, läst andra bloggar och tusen andra saker som en bra ‘influenser’ ska och bör. Lite som jag varit i ett kasst förhållande där jag inte varit tillräckligt engagerad och jag vet att det är påväg att ta slut, men har hängt kvar vid tryggheten på något vis.”

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Programledaren har inte orkat vara så “på och så het” som behövs och hon skriver att det känns som hon inte passar in med de andra.

“Det har varit skönt med en halv inkomst tryggad varje månad”, skriver Kitty och fortsätter:

“Dom blir taggade och jag blir stressad. Jag vill hellre göra barnböcker och teckna, göra mer radio och tv, pyssla, göra podd, annan barnkultur och sånt”.

Kitty och kärleken Per Störby Jutbring, 46, har två barn, dottern Nikki-Lo, 4, och sonen Kimmi-Kid, 2, och i och med alla förändringar i livet funderar Kitty på om de ska försöka blogga någon annanstans och skaffa ett till barn.

Det ska jag fundera på i sommar. (Samtidigt som vi funderar klart på om vi ska ha barn nummer tre.) “

Kitty är programledare i SVT:s barnkanalen och är också återkommande radio där hon bland annat varit programledare för Musikhjälpen.

Foto: Stella

Annons