TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Brita Zackaris babylycka – första orden efter förlossningen

30 jul, 2019 
https://image.hant.se/image-5034967?imageId=5034967&width=1320&height=689
Andreas Kristensson
Brita Zackari har fått sitt andra barn
Brita Zackari födde en son i helgen och därmed har treåringen Essa fått en storebror. I ett inlägg på sin blogg berättar SVT-profilen nu om förlossningen.
Annons
Ellinor kämpar på med amningen: ”Psykiskt svårt”Brand logo
Ellinor kämpar på med amningen: ”Psykiskt svårt”

SVT-profilen Brita Zackari, 37, fick sitt andra barn med maken Kalle Zackari Wahlström, 38, i helgen. Tillskottet är en liten lillebror till makarnas dotter Essa, 3. På sin blogg har Brita Zackari publicerat flera bilder från förlossningen samt berättar för sina läsare om hur det gick till.

”Tack Essa för prästkrageleverans när värkarna satte igång, tack väg 73 för att det går att köra så snabbt på dig, tack till min egen magkänsla som styrde mot SÖS trots besked om fullt”, skriver Brita i inlägget.

Mer tacksamhet följde när Brita Zackari fortsatte sitt blogginlägg där hon bland annat nämnde hur personalen på Södersjukhuset var som hjältar för henne. SVT-profilen passar även på att tacka maken Kalle för att han fanns där för henne när hon behövde honom som mest.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Tack för att jag inte behövde föda på parkeringen, tack personalen på SÖS för att ni är otroliga och trycker en på knäna (?) och blandar saft på precis rätt sätt, tack finska greppet, tack sheetmask och rödvin och nättrosan, herregud Kalle tack för a l l t”.

Annons

Brita Zackaris stora glädje efter förlossningen

Efter en lyckad förlossning kunde Brita Zackari och Kalle äntligen pusta ut. Lyckan över att fått en lillebror till Essa var stor efteråt och hennes kärlek till familjen var ingeting läsarna på hennes blogg kunde undgå.

”Nu är lillebror (!) äntligen här och hemma och alla mår bra. Älskar livet. Älskar len bebishud och myggbiten treårshud bredvid varandra. Är hög på hormoner absolut”, skriver Brita Zackari.

Läsarnas lyckönskningar till Brita Zackari

Flertalet kommentarer trillade snart in på Brita Zackaris blogg efter förlossningen. Följarna uttryckte sin glädje och lyckönskningar till den nyblivna tvåbarnsfamiljen.

”Men Brita, jag dör lite. Stort grattis till hela familjen!”, skriver en av följarna, medan en annan snabbt följde upp med:

”Nyvaken. Gråter. Livet. Fy helvete vad vackert”.

FOTO: Eero Hannukainen/TT, Karin Törnblom/TT

Annons