SVT-profilen Bianca Kronlöf avslöjar gravidlyckan: ”Sjukt”

Bianca Kronlöf gravid

SVT-profilen Bianca Kronlöf väntar barn!
På Instagram delar hon med sig av den glädjande nyheten – och överöses med lyckoönskningar från Sveriges kändiselit.

Komikern och skådespelaren Bianca Kronlöf, 34, slog igenom 2012 med sina humoristiska videos på Youtube. Två år senare kom den omtalade humorserien Full patte på SVT, som Bianca både medverkade i och skapade tillsammans med sin syster Tiffany Kronlöf, 32.

Serien blev snabbt en stor snackis och när Bianca i höstas gästade podcasten Nemo möter en vän kritiserade hon SVT för produktionen, vilket Aftonbladet tidigare rapporterat om.

– Alla funktioner var underbetalda, hälften var praktikanter. Kostym var tvungen att sno kläder från en teater där hon gjorde praktik. Så kan man liksom inte finansiera en serie, berättade Bianca i podden.

Trots de tuffa förhållandena blev serien en succé och sedan dess har tittarna bland annat kunnat se Bianca Kronlöf i tv-program som TV4:s Parlamentet och SVT:s Bäst i test. I vår kommer Bianca dessutom kunnas ses i TV4:s kommande dramaserie Tunn is där hon tillsammans med Lena Endre spelar en av huvudrollerna. Men det är inte det enda nya som väntar för Bianca i år – skådespelaren väntar nämligen sitt första barn!

Bianca Kronlöfs gravidlycka

Det är på Instagram som Bianca Kronlöf delar med sig av den glädjande nyheten – självklart på ett humoristiskt vis. På en bild som visar en plastmugg med urin samt två positiva graviditetstest avslöjas nämligen nyheten med texten:

”Fan vad sjuuuukt! Den här koppen med kiss hemma hos mig VÄNTAR BARN!!??!!”

I inlägget skriver Bianca även skämtsamt:

”Jag har spått mig i en kopp kaffe förut, det var inte lika tydligt som att spå sig själv i en kopp kiss!”

Kändisarnas lyckoönskningar

Bianca Kronlöfs inlägg om gravidavslöjandet har över 350 kommentarer och lyckoönskningarna låter sig inte vänta. Bland kommentarerna ses bland andra Sanna Bråding, Linnea Henriksson, Nour El Refai gratta den kommande mamman.

”Ååååååååååååh!!!”, skriver Linnea Henriksson.

”Är du gravid???? Yes!!!!!!!”, skriver Nour El Refai.

”Grattissssss!!!!”, skriver Jason ”Timbuktu” Diakité följt av ett hjärta.

FOTO: TT/Maja Suslin, TT/Johan Jeppsson