TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

SVT ber om ursäkt till Madde efter Lundins elaka ord

30 okt, 2017 
https://image.hant.se/image-4950803?imageId=4950803&width=1320&height=689
Malin Ljung
SVT backar och ber prinsessan Madeleine och Chris O'Neill om ursäkt efter Anders Lundins elaka hån i "Allt för Sverige".
Annons

I söndagens avsnitt av “Allt för Sverige” pekade programledaren Anders Lundin ut prinsessan Madeleines make Chris O’Neill som ett misstänkt troll. Detta i momentet där han föreläste om svensk folktro för de amerikanska deltagarna.

Programledaren sa att svenska troll gärna söker sig till kvinnor och då särskilt prinsessor, och tog då upp Madeleines äktenskap som exempel.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Hon är gift med en kille och vi är inte helt säkra ännu. Han är väldigt rik och har ett smörigt leende så vi vet inte. Vi hoppas på det bästa.

Aftonbladet har i efterhand varit i kontakt med SVT hävdar att Anders Lundin skriver sina egna manus, och hans ord om kungafamiljen ska ha varit ett skämt.

– Det han säger gör han ju med glimten i ögat. Vi menar ju verkligen inget illa. Och om det är någon som säger att de tar illa vid sig ber vi såklart om ursäkt, säger Haida Jamshidi, projektledare för programmet, till tidningen.

FOTO: SVT, Ibl

Annons