TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-typeMasked singer 2024Robinson 2024

Sveriges 100 hetaste kändisar 2018: ”Är en av Sveriges absolut roligaste på Instagram”

29 dec, 2017 
https://image.hant.se/image-4943955?imageId=4943955&width=1320&height=689
Hänt
I mer än 50 år har Hänt bevakat den svenska nöjesscenen. Nu presenterar vi återigen stolt Sveriges viktigaste lista över det kommande årets mest betydelsefulla kändisar. Det här är stjärnorna som det kommer att snackas mest om 2018.
Annons

Förra året utsåg Hänt de 100 hetaste kändisarna 2017. Då tog Zara Larsson, 20, den åtråvärda förstaplatsen, men vem blir det i år? Hänt fortsätter den traditionsenliga listan genom att kika i spåkulan vilka som blir de 100 hetaste kändisarna 2018.

Sverige 100 hetaste kändisar 2018 – plats 11 – 25:

25. (70) Danny Saucedo, 31, artist:

Har en egen krogshow och är en av de största artisterna i Sverige. Finns det någonting som Danny Saucedo inte kan göra? Vi tror att han kommer vara större än någonsin detta år

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

.

Annons

24. (21) Peg Parnevik, 22, artist/tv-profil:

Förutom att hon syns i tv med familjens alldeles egna program blir Peg bara större och större i musikbranschen och på sociala medier. Kommer 2018 vara året när hon slår internationellt med sin musik?

23. (17) Samir Badran, 27, artist/tv-profil:

Var är Samir Badran inte aktuell? Han är stor på sociala medier, populär som få på Youtube, syns hela tiden i tv och levererar grym musik. Dessutom ska han medverka i Melodifestivalen för tredje gången.

22. (4) Estelle, 5, prinsessa:

Annons

Kungafamiljens charmtroll har blivit större och svenska folket kommer få se mycket mer av henne. Dessutom börjar prinsessan Estelle i skolan under året.

21. (69) Carina Berg, 40, programledare:

En av Sveriges mest populära tv-profiler. Med sin härliga humor och sin ärlighet kommer Carina Berg att fortsätta ta svensk television med storm.

20. (81) Anna Brolin, 37, programledare & sportjournalist:

Förutom att programledaren Anna Brolin får sitt andra barn i början av 2018, så har hon också ett minst sagt späckat arbetsschema. Det är fotbolls-VM i Rysslandoch vi kan nog räkna med att proffsiga Anna kommer att ha en extremt central roll i TV4:s sändningar. Dessutom leder hon ständigt den populära dokusåpan ”Biggest loser”.

Annons

19. (Ny) Erik Johansson, 38, skådespelare:

Han har synts i otaliga svenska tv-serier och filmer de senaste 24 åren, men Erik Johansson är trots det fortfarande lite av en doldis. Bara i år har han synts i både ”Syrror”, ”Bonusfamiljen” och julkalendern ”Jakten på tidskristallen” och dessutom programlett ”Breaking News” på Kanal 5. Utöver det är ”Jerka” också en av Sveriges absolut roligaste på Instagram, något drygt 51 000 redan upptäckt – men som ännu fler borde upptäcka.

18. (Ny) Ida Engvoll, 32, skådespelare:

Annons

Hon har gjort succé i både ”Vår tid är nu” och ”Bonusfamiljen” den senaste tiden och har genom åren setts i mindre roller i storfilmer som ”En man som heter Ove”, ”Mig äger ingen” och ”Medicinen”. Förutom att bägge tv-serierna som hon spelar i nu fortsätter nästa år så kommer Ida också att spela mot Ola Rapace i den kommande filmen ”Vitt skräp”. Vi tror att vi kommer att få se mycket av Ida 2018!

17. (Ny) David Lindgren, 35, artist & programledare:

Han tog hela Sverige med storm när han under förra årets Melodifestival kastade kläderna och visade upp både pappakrop, inkluderat chipstuttar, för tittarna. Nästa år är vi säkra på att David Lindgren kommer att återupprepa braksuccén när han nu leder schlagern helt ensam. Vi kommer att sitta bänkade!

Annons

16. (63) Molly Sandén, 25, artist:

Inte nog med att hon är en älskad och etablerad artist som med största sannolikhet kommer att släppa nya hits under året som kommer. Dessutom är tanken att sångerskan slutligen ska gifta sig med sin lika kända fästman Danny under 2018 och vi hoppas så klart både på ett storslaget romantiskt bröllop och massvis av kända namn på gästlistan. Det kommer att stråla om Molly både privat och professionellt det närmsta året.

15. (Ny) Penny Parnevik, 20, tv-personlighet:

Annons

Penny Parnevik har kanske tidigare stått i skuggan av sina kända föräldrar Jesper och Mia Parnevik samt sin skönsjungande storasyster Peg, men vi tror att nästa år blir Pennys år. Hon gör redan succé med sin och systerns podcast ”Pillowtalk”. Hon har 80 000 följare på Instagram och med sin nya hockeystjärna till pojkvän, svenske Douglas Murray, 37, tror vi att hon kommer att synas överallt.

14. (Ny) Hunden Dino, 2, tv-personlighet:

Det är inte bara människorna i Kanal 5-realityn ”Wahlgrens värld” som har gjort succé framför kamerorna. Nej, en av de mest omtyckta personligheterna i programmet är så klart familjens söta lilla chihuahua Dino! Det är omöjligt att inte älska den lilla jycken när han springer runt och bjäfsar som en riktig diva framför kameran. Vi tror att Dino snart kommer att få ett eget Instagramkonto, klädmärke och hundmatskollektion. The sky is the limit för den här lille rackaren!

Annons

13. (Ny) Filip Berg, 31, skådespelare:

Skådespelaren Filip Berg tillbaka i en ny säsong av den populära tv-serien ”Svartsjön” och han gör dessutom huvudrollen i kommande norska filmen ”De fredløse”. Filip har länge synts i mindre roller i de stora produktioner, men vi gissar att 2018 är året då han slår igenom stort och blir riktigt folkkär. Det förtjänar han!

12. (76) Pär Lernström, 37, programledare:

Han är en av Sveriges mest populära programledare och vi tror inte att han kommer att bli mindre älskad av tittarna under 2018 – snarare tvärtom! Pär leder redan tre av TV4:s allra största produktioner, ”Idol”, ”Talang” och ”Kockarnas kamp” med bravur och vi gissar att han snart kommer att ta över resten också.

Annons

11. (22) Alexander Skarsgård, 41, skådespelare:

Även om 2017 var något av ett mellanår för den svenske Hollywood-hunken så hyllades han för sina insatser i tv-serien ”Big Little Lies”. 2018 har han huvudrollen i minst fyra nya filmer. I en av dessa spelar han mot Cara Delevingne, 25, i en annan mot Keira Knightley, 32. Dessutom har Alexander precis blivit singel igen så det känns rätt självklart att han nu kommer hamna i fokus för både paparazzis och talkshow-värdar igen.

Texter: Jonna Friberg Wennerberg och Linda-Marie Nilsson

En jury bestående av chefredaktör Tobias Wixtröm, redaktionschef Anders Burström, titelansvarig Kristoffer Hindhammar samt redaktörerna och reportrarna Johanna BladhOla BrisingJonna Friberg Wennerberg och Linda-Marie Nilsson har under hösten satt sig ner för att rösta fram landets mest betydelsefulla kändislista 2018.

Annons