TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Svenske Jakob, 21, pekas ut som Paris Hiltons nya kille

26 jan, 2015 
AvElisabeth Andersson
Modellen Jakob Blom från Malmö festade tillsammans med Paris Hilton flera nätter i rad under Milano Fashion Week. Nu pekas han ut som arvtagerskans nya pojkvän.
Annons

Efter uppbrottet från spansk-finska modellpojkvännen River Viiperi, 23, har Paris Hilton, 33, kopplats ihop med en hel hög hunkiga modellsnubbar.

Senast i raden att pekas ut som arvtagerskans pojkvän är 21-årige Jakob Blom från Malmö. Skåningen har rest jorden runt på jobb under de senaste åren. Härom veckan befann han sig i Milano med anledning av modeveckan. Och efter jobbet väntade party med den världsberömda arvtagerskan.

Den här bilden satte fart på ryktena. Via: Instagram
Den här bilden satte fart på ryktena. Via: Instagram

– Jag har festat fem nätter i rad och Paris fanns i mitt sällskap vid alla de tillfällena, berättar han för Aftonbladet.

På sin Instagram har Jakob postat en bild på sig och Paris, vilket har satt rejäl fart på romansryktena. Inte minst eftersom stjärnan kommenterat bilden med en pussmun-smiley.

Annons

– Hon är en väldigt gullig och trevlig tjej. Hon är väldigt vanlig, och inte alls lika uppblåst som folk tror.

Paris och Alexander Väggö hade en fling 2007. Foto: Stella Pictures
Paris och Alexander Väggö hade en fling 2007. Foto: Stella Pictures

Jakob vill dock inte svara på frågan om de är ett par, eller om de bara är nära vänner.

Modellen är inte den första svenska kille att kopplas ihop med Paris. År 2007 hade världsstjärnan en kortare fling med göteborgaren Alexander Von Zweigbergk Väggö, 27, och året efter träffade hon en Robbin Beimark, 31, från Östersund.

Missa inte detta: 

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons