Svenska tv-profilens sorg efter förlossningen – dottern kvar på sjukhus

09 jan, 2019 
AvLotta Gray
Tv-profilen Malin Andersson kvar på sjukhus efter förlossningen.
Svenska realitystjärnan Malin Andersson har blivit mamma men glädjen förbyttes i skräck när dottern föddes sju veckor för tidigt.
Annons

Realitystjärnan Malin Andersson, 25, från den brittiska versionen av realityserien Love Island har tillsammans med pojkvännen Tom Kemp blivit mamma till dottern Cosy. Flickan föddes den 23 december , sju veckor för tidigt, och är forfarande kvar på sjukhuset. Nu ber Malin om sina följares stöd och tankar, enligt Mirror.

”Hon är så vacker och vi är totalt förälskade i henne och känner oss så välsignade men tyvärr har komplikationerna gjort att vi är tvungna att stanna här.Vi har fått många frågor och meddelande och vi vill gärna delge er så ni får höra det från oss först”, skriver Malin på sin Instagram och fortsätter:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Vi är oerhört tacksamma för alla hälsningar och vi lovar att hålla er uppdaterade om hennes framsteg men vi ber er respektera vårt privatliv just nu”.

Otrogen under graviditeten

Flickan är inlagd på Great Ormond Street Hospital i London, Storbritannien, och det tog flera dagar innan Malin uppdaterade sina följare om barnets tillstånd.

Annons

Relationen med Tom har varit minst sagt upp och ner och under graviditeten anklagade Malin pojkvännen för att ha varit otrogen mot henne. Strax därefter ska hon däremot ha förlåtit honom, enligt Mirror.

– Min mamma gick bort i november och bara en månad efter träffade jag Tom och vi klickade direkt, han är verkligen min själsfrände och jag har varit singel sedan min medverkan i Love Island, berättade Malin efter att ha träffat pojkvännen.

En talesperson för programmet menar att paret ska ge relationen ännu en chans när dotterns hälsotillstånd blivit mer stabilt.

”Tom och Malin är villiga att ge relationen en andra chans. Nu handlar allt fokus om deras dotter i första hand och innan de sätter så mycket press på sig som familj måste de först se till att hon mår bra”.

FOTO: Instagram

Annons