Svenska Sophie är Scott Disicks nya flamma: "Han bara slet tag i mig"

Sedan uppbrottet från Kourtney Kardashian har Scott Disick levt upp till sitt vilda rykte. I Monaco sågs han kyssas intimt med svenska artisten Sophie J.

Även om det gått två år sedan Kardashian-paret Scott Disick, 34, och Kourtney Kardashian, 38, valde att gå skilda vägar har fansen ännu inte gett upp hoppet om en återförening. Dessvärre har Scott, gång på gång, kopplats ihop med en rad andra kvinnor. Senast på listan är den svenska artisten och modellen Sophie J, 27.

Det var i förra veckan på den kändistäta lyxkrogen Sass Café i Monaco som paret sågs kyssas intimt mitt framför restaurangens alla

– Det stämmer, det kan jag inte förneka, säger Sophie J som just är hemkommen från den franska rivieran.

Sophie berättar för Hänt att hon tillsammans med sina vänner satt vid ett drinkbord och samtalade när hon plötsligt blev avbruten av en mansröst som visade sig tillhöra Hollywood-stjärnan Scott Disick.

– Jag har alltid tyckt att han är snygg, men inget mer än så. Men han kom fram till mig och började prata.

Sophie J, till höger, med vännerna Camilla Hansson och Victoria Silvstedt i Monaco.

Sophie J (till höger) med vännerna Camilla Hansson och Victoria Silvstedt i Monaco.

Bilden hon hade av honom innan som dryg kom snabbt att förändras. Det ena ledde till det andra och innan kvällen var slut hände något oväntat.

– Han bara slet tag i mig och hånglade upp mig. Det var helt sjukt. Hela restaurangen började applådera åt oss.

LÄS OCKSÅ: Svenska Andreas efter dejten med Scott Disicks tjej: ”Rädd”

Även om Scotts rättframma sätt för många kan uppfattas som oförskämt, besvärade det inte Sophie. Tvärtom så gillade hon situationen.

– Jag gillar killar som kan ta för sig och Scott är allt annat än blyg om man säger så. Och kyssas, det kan han definitivt.

Hur kvällen slutade vill Sophie inte avslöja. Hon vill inte heller berätta om paret fortsatt ha kontakt efter den vilda festnatten. Däremot säger hon kryptiskt:

– Jag gillar Scott, mer än så vill jag inte kommentera just nu.

Om vi kommer få se Scott mingla på Stockholms innekrogar denna sommar återstår att se, men en sak är dock säker: Att döma av Scotts beteende så är på och av-förhållandet med Kourtney över för gott.

Scott och Kourtney avslutade sitt nioåriga förhållande i juli 2015 och har tillsammans barnen Mason, 7, Penelope, 4, och Reign, 2.

Foto: Privat

SENASTE NYTT!