Idol 2023 marknadsföring banner

Svenska profilen om mötet med världsstjärnan: ”Kände bara wow!”

11 sep, 2017 
I samband med att världsstjärnan Rihanna lanserade sitt egna sminkmärke, i New York, var svenska influencers på plats för lanseringsfesten. Inte nog med att självaste Rihanna var fysiskt på plats – hon var så nära att man kunde nudda henne. ... och ta en selfie med henne!
Annons

Det finns kändisar som man aldrig tror att man kommer att vara i samma rum som. Eller ja, bortsett från Globen eller liknande arenor – på flera meters avstånd. Superstjärnan Rihanna, 29, är en av dem. Men i och med hennes lansering av sitt sminkmärke ”FentyBeauty” så fick flera svenska influencers en inbjudan till lanseringsfesten i New York. Rihanna var på plats, och inte nog med det – hon var så nära att man kunde röra henne.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Bloggaren och influencern Angelica Blick, 26, var en av de lyckliga. På hennes Instastory dök det upp bilder på henne och Rihanna. Världsstjärnan är inte bara i samma rum, hon ställer också upp på en intim selfie med Angelica.

Även Youtubern Antonia ”Anty” Johnson, 25, var på plats på eventet. I ett Youtube-klipp berättar hon om kvällen.

– Jag vet inte vad jag ska säga… Dagen var helt fantastisk. Jag är bara så sjukt tacksam för den här upplevelsen, säger Anty drömskt, och fortsätter:

Annons

– Alltså, Rihanna i riktiga livet. Jag filmade henne när hon stod där och höll på med sina grejer, och då fick vi ögonkontakt och i tre sekunder så kände jag bara att: wow!

I kommentarsfältet är följarna gröna av avundsjuka.

”omg, life completed verkligen!!”, skriver en.

”FÖRSTÅR NI ATT VÅR FINA ANTONIA HAR ANDATS SAMMA LUFT SOM RIHANNA????”, skriver en annan.

Är ni också avis? Det är vi…

Foto: IBL, Instagram

Annons