LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Svenska modellen Ella Rose: "Han vet att han är pappa till barnet"

10 aug, 2016 
AvMagdalena Divina Khodr
Svenska modellen Ella Rose tar amerikanska fotbollsstjärnan Julian Edelman till domstol.
Annons

I förra veckan fick Los Angeles County in domstolshandlingar gällande ett faderskapsmål. Svenska fotomodellen Ella Rose påstår att fotbollsstjärnan Julian Edelman, 30, är pappa till hennes ofödda barn.

Dock ska NFL-stjärnan, enligt amerikanska tidningen Boston Globe, först ha förnekat att han är pappa till barnet men nu tagit på sig faderskapet.

– Han vet att han är pappan och har erkänt det, skriver Ella i ett SMS till Expressen.

Ella som är född i Skåne och uppväxt i Malmö lever sedan ett par år tillbaka i USA där hon arbetar som fotomodell. Enligt flera källor har hon och New England Patriots-stjärnan Julian dejtat fram och tillbaka under två års tid.

Annons

Trots att Ella tagit saken till domstol hävdar hon att hon och Julian inte är på kant med varandra. Tvärtom berättar hon för sina vänner att hon planerar att flytta från Los Angeles till Massachusetts före förlossningen så att hon kan vara närmare sina vänner och även underlätta för Julian att träffa barnet.

– Hon hoppas att han kommer vara en stor del av dotterns liv, rapporterar nätsajten TMZ.

New England Patriots-stjärnan Julian har dejtat svenska Ella fram och tillbaka i två år.

Enligt uppgifter är Ella gravid i femte månaden. Dock ska dejtandet aldrig ha varit seriöst. Julian uppges dejta Victoria’s Secret-ängeln Adriana Lima, 35. Paret träffades på en fest i Miami i början av juli och har sedan dess setts vara intima i varandras sällskap. Senast de sågs offentligt tillsammans var vid hamnen Straight Wharf i Nantucket, Miami.

Annons
Julian Edelman dejtar nu supermodellen Adriana Lima.

Svenskan ska dock inte vara bekymrad över att Julian dejtar supermodellen Adriana eftersom det aldrig varit tal om några förpliktelser gentemot varandra. Däremot har det framkommit uppgifter om att diskussioner om barnunderhåll varit i hetluften.

– Den blivande mamman är vettig gällande sina krav, det är inte så att hon håller en pistol mot hans huvud direkt, säger en källa med insyn.

Julian själv har inte uttalat sig offentligt om saken. Hans agent meddelar att han överhuvudtaget inte kommenterar stjärnans privatliv.

Foto: IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons