LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Svenska kändistränaren Gunnar ville köpa sex av polis

07 mar, 2017 
Malin Ljung
Nu kliver polisen Christina fram och berättar att Hollywoodkändisarnas svenska tränare Gunnar försökte köpa sex av henne.
Annons

Den svenska kändistränaren Gunnar Peterson, 53, avslöjas för att ha köpt sex. Eller åtminstone försökt. Polisen Christina Bill berätttar nu för sajten Radar Online att den Hollywoodbaserade gymägaren tog kontakt med henne på en fest i Phoenix 2009.

Christina var där i tjänsten och var sexigt klädd för att agera lockbete för eventuella sexköpare. Gunnar, som ligger bakom bland annat systrarna Kardashian och Jennifer Lopez träningsupplägg,  ska då ha tagit kontakt med henne och bjudit in henne till sitt bord.

Då det i USA är okej för poliser att provocera fram tvivelaktiga beteenden, ska Christinaha  tackat för drinken men sagt att hon inte ville ödsla hans tid då hon arbetade.

– Han frågade mig då om jag var “professionell”. Jag nickade och berättade igen att jag jobbade. Gunnar började då förhandla, säger hon enligt Radar Online.

– Han frågade mig om jag tog betalt för vad jag gjorde, eller per timme. Jag sa att jag vanligtvis tog betalt för antal timmar. Han frågade då vad det kostade. Jag svarade 4000 dollar.

Gunnar är personlig tränare åt bland annat Khloe Kardashian och Kendall Jenner.

Christina ska ha frågat om han hade ett rum på hotellet de befann sig på, sedan ska han ha erkänt att han aldrig tidigare varit med en prostituerad. Gunnar fick även förklarat för sig att hon erbjöd sex och oralsex.

Annons

Efter att ha skojat och förhandlat om villkoren ska den svenska tränaren till slut ha rest sig upp för att lämna lokalen med Christina Bell. Längre än så kom han dock inte, då han greps av hennes kollegor.

Till en början nekade Gunnar till vad han var på gång att göra, och skyllde bara på att han skulle gå på toaletten. Vilket han säkert också behövde med tanke på vad som sedan hände:

– Det var tydligen så att Mr Peterson var full med tanke på hur hans ögon såg ut och att han stank alkohol. Under tiden som jag förklarade för Mr Peterson vad han greps för och att kvinnan han följt med var en polis så sa han än en gång “jag måste verkligen kissa, åh nej, jag kissade på mig”, berättar en kollega till Bell.

De ska då ha uppmärksammat att hans byxor var blöta av urin.

Polisen ska ha gjort en stämningsansökan, men den gick aldrig vidare. Radar Online har sökt Gunnar Petersons talesperson men ej fått någon kommentar.

FOTO: Ibl

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

 

 

 

Annons