Artikeln innehåller reklamlänkar

Siv Cotton och Patrik Wincent avslöjar: Vi är ett par

Siv Cotton och Patrik Wincent är ett par.

Hollywoodfrun Siv Cotton har tidigare varit hemlighetsfull med sitt kärleksliv.
Men nu står det klart att hon funnit kärleken i Lyxfällan-profilen Patrik Wincent.
– Det känns helt overkligt och väldigt konstig, men samtidigt underbart och härligt, säger Patrik Wincent.
Slå på ljud

Efter ett uppehåll på flera säsonger gjorde norska Siv Cotton storstilad comeback i Svenska hollywoodfruar på TV3 under hösten. I säsongen har hon mäklat fred med Gunilla Persson och även skaffat sig nya ovänner.

ANNONS: Den rosa granaten – ett överfallslarm att ha i väskan, för stunder då du känner dig otrygg! (länk till Aller media shop)

Men det är inte bara framför tv-kamerorna det händer saker i Siv Cottons liv. När tv-priset Kristallen delades ut i Stockholm i slutet av augusti träffade hon Lyxfällan-profilen Patrik Wincent – och det skulle visa sig vara inledningen på en kärlekssaga. För Aftonbladet avslöjar nu Patrik Wincent att han och Siv Cotton är ett par.

Under träffen på Kristallen-galan kunde Siv och Patrik inte slita blickarna från varandra – och när de senare umgicks lite mer under kvällen sa det klick.

– Vi kände att vi ”connectade” väldigt hårt, nu är vi som två tonåringar, det känns helt overkligt och väldigt konstig, men samtidigt underbart och härligt, säger Patrik Wincent till Aftonbladet.

Patrik Wincent berättar att han och Siv fortsatte ha nära kontakt i flera dagar efter den plötsliga förälskelsen som de inledde på Kristallen-galan – och när Siv hade rest tillbaka till Los Angeles gick det till slut inte att hålla sig kvar i Sverige. Nu befinner han sig hos henne i USA och har inget fast datum på när han ska åka hem.

Parets ord om förälskelsen

Under Patriks vistelse i USA har paret hunnit träffa Sivs kompisar, gått på långa strandpromenader och ätit god mat tillsammans – och Patrik förklarar det som ”en tonårsförälskelse”.

– Hon är en otroligt stark kvinna, men samtidigt mjuk och kärleksfull och generös. Hon har ett stort hjärta och är en fantastisk mamma. Hon har egenskaper som jag gillar och vi har väldigt djupa samtal. Sedan är hon otroligt kärleksfull och sexig, hon har allt! säger Patrik Wincent till Aftonbladet.

Siv Cotton beskriver även hon de kvaliteter som fick henne att falla för Lyxfällan-profilen.

– Han är supersmart, vi har fantastiska samtal om politik och viktiga saker. Men han är en fantastisk pappa och väldigt sexig och smart och kul att hänga med, säger hon.

Hänt har sökt Siv Cotton.

FOTO: TT/Naina Helén Jåma, TT/Eero Hannukainen

SENASTE NYTT!