ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Hollywoodfrun Agnes-Nicole Winter om sonens okända sjukdomskamp

27 aug, 2022 
Svenska Hollywoodfruar
Agnes-Nicole Winter fick beskedet alla föräldrar fasar – hennes son skulle förmodligen inte överleva.
I en exklusiv intervju med Hänt berättar hon nu om skräckupplevelsen.
– Jag ramlade ihop när de tog honom, då orkade jag inte längre, säger Agnes-Nicole.
Annons
Maria Montazamis framtidsbesked för Svenska HollywoodfruarBrand logo
Maria Montazamis framtidsbesked för Svenska Hollywoodfruar

År 2009 hade det första avsnittet av Svenska Hollywoodfruar premiär. I programmet fick det svenska folket följa med i fruarnas liv som mestadels bestod av lyx och färd. Hela 13 säsonger spelades in och många olika ansikten har synts i programmet genom åren.

Någon som var med från start är Agnes-Nicole Winter, 66, hon medverkade nämligen i den första säsongen och har sedan dykt upp till och från under årens gång. Mycket har hänt sedan Agnes-Nicole syntes i programmet, idag ligger det stora fokuset på att driva sitt hudvårdsbolag.

I Svenska Hollywoodfruar fick tittarna även lära känna Agnes-Nicoles söner, och de båda har nu blivit vuxna. Alexander, 29, arbetar idag på Porsche och Cristofer, 33, inom finansbranschen.

Annons

Sonens okända sjukdomskamp: ”Vi trodde att han skulle dö”

I en intervju med Hänt öppnar nu Agnes-Nicole upp om den tuffa tiden som kantat familjen under de senaste året.

– För lite över ett år sedan, mitt i pandemin genomgick min son Cristofer en hjärnoperation. Vilket chockerade oss alla för vi trodde att han skulle dö, att vi skulle förlora honom. Det var ingen tumör utan han hade fått ett hål i skallen och hjärnan började läcka ut i ansiktet. Det var tragiskt och vi gick igenom en period av mycket stress, säger Agnes-Nicole och fortsätter:

– De vet fortfarande inte hur det blev till. Men vi hade den absolut bästa läkaren i USA. Kliniken är ledande i hela världen, det var dit vi tog honom. Men läkaren sa att han aldrig hade sett något sådant och han har gjort många hjärnoperationer.

Agnes-Nicole med sönerna
Agnes-Nicole med sönerna på premiär 2011.

Agnes Nicole försökte vara stark framför sönerna – sen kom kraschen

Inför operationen hade Agnes-Nicole tvingats ställa in sig på det värsta.

Annons

– De hade varnat mig för att han kanske kommer att dö, i och med operationen. Eller så blir han hjärnskadad. Jag mådde det absolut värsta man kan tänka sig tror jag. Även om jag fick låtsas att jag var okej. Jag tror att jag var i en bubbla, jag ville inte visa för mycket känslor framför pojkarna för jag kände att jag behövde vara väldigt stark för att orka gå igenom detta med honom.

Hon kämpade med att hålla skenet uppe men när sjukhussängen rullades iväg tog känslorna över.

– Det var traumatiskt för oss alla tre. Den dagen de tog in honom på operation, det var den absolut värsta i mitt liv. Jag satt med honom tills de tog sängen, och då fick jag säga hejdå. Jag visste inte om jag skulle få tillbaka honom så då svimmade jag. Jag ramlade ihop när de tog honom, då orkade jag inte längre.

Så mår Christoffer idag – efter operationen

Operationen varade i sex-sju timmar och när Agnes-Nicole sedan återförenades med sin son visade han sig vara precis som vanligt.

Annons

– Han är som vanligt och han mår till och med bättre för nu är den här stora läckan borta.

En lång återhämtning väntade för Cristofer men idag kan Agnes-Nicole bekräfta att hela familjen mår bra. Än idag är Agnes-Nicole däremot chockad över vad hon och sönerna gick igenom förra sommaren, men sedan någon månad tillbaka börjar hon smälta det hela allt mer.

– Vi har ett väldigt starkt band och det tror jag man har med sina barn, men när man är ensamstående tror jag det är ännu starkare.

FOTO: TV3/Viaplay

Annons