Elena Belle: Så mycket har jag lagt på skönhetsingrepp

Elena Belle avslöjar hur mycket pengar hon har lagt på sina skönhetsoperationer.

Hon har lagt över en miljon kronor på sin kropp.
Nu berättar Hollywoodfrun Elena Belle om sina skönhetsingrepp.
– Jag ser kroppen lite som en sportbil. Med åren blir den sliten och man måste ta den till verkstaden, säger hon i Svenska hollywoodfruar.

Den svenska hollywoodfrun Elena Belle, 34, gifte sig med kärleken Michael Teanne 2016 och nästan exakt nio månader senare föddes deras dotter Luna Belle. Förlossningen blev dramatisk och tog 48 timmar och slutade med akut kejsarsnitt.

ANNONS: Den rosa granaten – ett överfallslarm att ha i väskan, för stunder då du känner dig otrygg!

I senaste avsnittet av Svenska hollywoodfruar vill Elena Belle få bort sitt ärr från förlossningen och besöker därför en klinik som ska göra det mindre synligt.

Hon förklarar att hon ser det som en investering i sig själv att göra olika skönhetsingrepp.

– Jag ser kroppen lite som en sportbil. Med åren blir den mer sliten och man måste ta den till verkstaden. Så är det lite med kroppen med. Man åldras, tiden går, man kanske föder barn, säger hon.

Elena berättar i avsnittet att hon framförallt vill ha bort sitt ärr för att hon snart ska göra en bikinifotografering.

– Nu är ju min bikiniplåtning räddad kan man säga. Snart kommer man inte se ett spår av att ett barn kommit ut där och hej och hå, säger hon när hon gjort behandlingen.

Erkänner summan för sina ingrepp

Den svenska hollywoodfrun avslöjar även vad alla hennes skönhetsingrepp och operationer har kostat sammanlagt under åren.

– Jag fixade brösten när jag var väldigt ung. Sedan näsan, fillers och lite botox och sådär. Alla de här årens behandlingar har gått på en hel del pengar. Jag kan tänka mig att jag har lagt över en miljon kronor på min kropp, säger Elena Belle i programmet.

Svenska Hollywoodfruar sänds tisdagar kl 21.00 på TV3, Viafree och Viaplay.

FOTO: TT/Karin Törnblom, TV3