Svenska Hollywoodfrun Caroline Grane har fått en son

hollywoodfrun Caroline grane har fått barn

Ett par veckor in i maj avslöjade den svenska Hollywoodfrun Caroline Grane att hon var gravid. Och nu har den lilla kommit till världen!

Bondeparets miss - dottern Wilda missade sitt eget dop
Slå på ljud

Caroline Grane, 41, blev ett känt ansikte för svenska folket när hon medverkade i TV3:s realityserie Svenska Hollywoodfruar.

Hon kommer från Stockholm men flyttade till New York för flera år sedan tillsammans med kompisen och kändismäklaren Fredrik Eklund. I USA gjorde en hon en succékarriär som fastighetsmäklare, och kallades för ”Billion dollar lady” efter att hon sålt bostäder för över en miljard dollar.

Det var 2015 som hon tog plats i Svenska Hollywoodfruar tillsammans med Maria MontazamiGunilla PerssonÅsa Vesterlund och Agnes-Nicole Winter. Samma år berättade den då 36-åriga singeln för Hänt om sin längtan efter barn.

– Jag vill absolut ha barn och det är lite stressigt nu för jag fyller ju 37 snart. Man har ju tydligen inte hela livet på sig även om man skulle önska att det var så, sa Caroline till Hänt 2015.

Välkomnar sonen till världen

På sin Instagram delar Caroline med sig av sin vardag i New York. I biografin skriver hon om alla sina sysselsättningar som inkluderar realitystjärna, fastighetsmäklare för exklusiva hem, yogalärare, tv-profil och producent. Hon skriver också att hon är singel.

Men trots att Caroline delar med sig av mycket på sina sociala medier tog det tid innan hon berättade för omvärlden att hon faktiskt var gravid.

Det var den 13 maj som Caroline delade den glada nyheten via sin Instagram. I ett inlägg bara två dagar senare avslöjade hon att hon väntade en pojke och att hon var redan var i vecka 37 av sin graviditet.

Och nu är äntligen den lilla sonen här. I ett inlägg på Instagram delar hon en bild av sig själv och honom, och förklarar att han kom för fem dagar sedan. Bland kommentarerna i kommentarsfältet väller grattishälsningarna in.

För Hänt berättade hon i maj att hon planerat att föda i yogaposition.

– Nu ska jag föda i yogaposition, jag ska försöka köra helt naturligt. Jag har ju tre olika yogalicenser själv. Sedan har jag tagit massor babykurser, vilket känns som att det har hjälpt väldigt mycket. Det de gått igenom då, som till exempel yoga för förlossning, det är saker som jag har gjort under de senaste fem åren när jag har tränat yoga, förklarade Caroline.

FOTO: TT, Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN