Svenska Hollywoodfruar-Sofie och Eric Prydz skiljer sig

Sofie och Eric Prydz

Sofie och Eric Prydz gifte sig för fem år sedan.
Nu har de bestämt sig för att gå skilda vägar och lämnade nyligen in en skilsmässoansökan.
Slå på ljud

I TV3:s realityserie Svenska Hollywoodfruar har tittarna fått lära känna bland andra Sofie Prydz, 38, som är gift med den svenska dj:n Eric Prydz, 43. Eric är kanske mest känd för monsterhiten Call on me, som släpptes 2004.

I en intervju med Hänt 2014 avslöjade Sofie hur hon och Eric träffades.

– Jag jobbade på Ibiza och Eric jobbade också där. Jag var dykinstruktör. Vi lärde känna varandra och var vänner i flera år innan vi blev ett par, sa hon då.

Sofie berättade även att deras liv tillsammans bestod av väldigt mycket festande till en början. När de bildade familj lugnade de ner sig och istället för att åka iväg ihop stannade Sofie hemma med barnen.

– Innan vi fick barn var jag med honom överallt. Då reste vi hela tiden. Det var mycket festande också. Nu är det inte det längre. Han reser fortfarande för att spela, men det är inte som det var innan vi fick barn.

Sofie och Eric Prydz skiljer sig

Nu rapporterar sajten TMZ att Sofie och Eric ska skilja sig, efter fem år som äkta makar. Det var Sofie Prydz som lämnade in skilsmässopapprena i slutet på april. Anledningen till uppbrottet är ”för stora olikheter”, enligt dokumenten.

Sofie vill nu ha delad vårdnad av ex-makarnas två barn, Leja, 9, och Elliot, 6. I papperna framkommer det även att Sofie Prydz ber om underhållsbidrag.

Sängliggande efter operation 

De senaste månaderna verkar ha varit tuffa för Sofie. I januari opererades hon för hallux valgus, vilket är en felställningen i foten. Under tiden Svenska Hollywoodfruar-profilen var sängliggande delade hon flitigt med sig av glada minnen på Instagram.

Flera av inläggen är bilder på barnen, men hon har även lagt upp en bild från dagen då hon och Eric Prydz gifte sig.

Sedan januari har Sofie inte postat några inlägg om Eric men av inläggen att döma verkar det i alla fall som att Sofie Prydz är på god väg att bli återställd efter operationen.

FOTO: Björn Larsson Rosvall/TT, Christian Johansson/Aftonbladet/TT

SENASTE NYTT!