TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Svenska dokusåpastjärnan förgrep sig på sitt ex

01 dec, 2016 
Hänt
Skandalomsusade Adrijano "Adinatoor" Mijanovic från dokusåpan ”Ex on the beach” är i hetluften igen. Den här gången berättar han på sin flickväns blogg om hur han förgripit sig på sitt ex sexuellt. ”Jag stoppade in ett finger i hennes pussy” skriver han i ett inlägg som nu raderats.
Annons

Det är på Anna-Lisa Herascus (också hon ”Ex on the beach”-deltagare) blogg som Adrijano “Adinatoor” Mijanovic väljer att tala ut om sitt förflutna.

I ett mycket långt inlägg beskriver han hur han var väldigt ensam som yngre, men sedan träffade den stora kärleken som så småningom sårade honom. Hennes svek blev upprinnelsen till hur Adrijano ”spårade ur helt” och ”fick så mycket tjejer att det blev för mycket – det var typ ett heltidsjobb”, som han beskriver det själv.

Inlägget har nu raderats men bloggen Bloggbevakning hann ta en skärmdump innan texten försvann.

“Fuckade ur på henne”

Adrijano skriver om hur han vid ett tillfälle på ett hotellrum i London förgrep sig sexuellt på sin dåvarande flickvän.

Han ska ha somnat på rummet varpå flickvännen gick ut på egen hand. När hon kommer tillbaka är hon, enligt hans utsago, rejält påverkad.

Adrijano Mijanovic beskriver händelsen med egna ord:

Jag fuckar ur på henne för jag vet att hon har gjort något mot mig för hon var så full att hon däckar direkt på sängen. Hahahaha jag checkar på Google hur tar man reda på när en tjej är otrogen så ser jag någon som skrev att man ska stoppa in ett finger i deras pussy och om det är jätte varmt så har hon haft sex“, skriver han.

Annons

“Stoppar in ett finger i hennes pussy”

Han fortsätter berätta om hur han förgriper sig på den då redlösa flickvännen för att kontrollera vad hon gjort under kvällen.

Så jag stoppar in ett finger i hennes pussy checkar om det är varmt, det var jävligt varmt och slemmigt så jag tar ut mitt finger och luktar på det för säkerhetskull och det luktade inte som hennes…

ana2l

Adrijano Mijanovic har tidigare fått kritik för sitt kvinnoförnedrande språkbruk och för att han ska ha betett sig illa i dokusåpan ”Ex on the beach”.

Hänt har sökt och fortsätter söka Adrijano för en kommentar.

Läs hela inlägget här:

ana
ana2

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons