TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Svenska artisten är nästan oigenkännlig på nya bilderna

06 apr, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Men är det inte...? Jo, här deltar artisten Daniel Adams-Ray i den stenhårda idrottstävlingen "Iron man" i Sydafrika.
Annons

Artisten Daniel Adams-Ray, 33, är bland annat känd för hitlåten “Gubben i lådan” och slog igenom i början av 2000-talet i hiphop-gruppen Snook, tillsammans med Oskar Linnros, 33. Men den senaste tiden har Daniel bytt musiken mot stenhård träning. Just nu befinner sig artisten nämligen i Sydafrika, där han deltar i triathlon-tävlingen “Iron man”.

I “Iron man” genomför de tävlande 3,86 km simning , 180,2 km cykling och 42 195 m löpning, det vill säga ett maraton. Daniel Adams-Ray deltog även förra året i den stenhårda tävlingen och på Instagram visar artisten nu upp sin stora förändring för att klara av loppet.

“Förra året kröp jag i mål. I år var min plan att springa i mål. Det höll inte riktigt hela vägen. Nån drog ur sladden på mig halvvägs in i maran. Därefter joggade jag i flygplansläge över mållinjen (tror jag)”, skriver han på Instagram.

Annons

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

På bilderna springer artisten i uppknäppta träningskläder, där Daniels minst sagt vältränade kropp syns. I kommentarsfältet har följarna skickat sitt stöd till sångaren för att peppa honom i mål.

“Heja heja!!!”, skriver en.

“Raketmannen!”, skriver en annan.

“Shit vad inspirerande!”, skriver en tredje.

Daniel Adams-Ray släppte förra året singeln “Sitter på en dröm” tillsammans med Oskar Linnros.

Foto: IBL

Annons