TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Svensk sotare hotar Will Ferrell

25 aug, 2016 
AvLeif Schulman
Nu har Will Ferrell fått sotaren efter sig gällande sitt sommarställe i det idylliska Hammersta som ligger mellan Mariefred och Gnesta.
Annons

I det idylliska Södermanland, i orten Hammersta som ligger mellan Mariefred och Gnesta, bor Hollywood-skådisen Will Ferrell, 49, med sin svenska hustru Viveca, 47 och de tre sönerna Magnus, 12, Mattias, 9, och Axel, 6.

Familjen har haft sommarställe där i många år, och för sex år sedan köpte man nytt stort hus i samma område. Den nya bostaden är på 134 kvadratmeter med gäststuga och 6000 kvadratmeter tomt.

Will Ferrell med svenska hustru Viveca på ett event.

I denna sommardröm har familjen Ferrell haft lata sköna dagar med bad i närbelägna Nyckelsjön. Men nu är sommaridyllen bruten. Huset de bor är nämligen en veritabel dödsfälla för sotare har det visat sig. Som alla hus har Ferrells borg fått påhälsning av den lokala sotaren, i det här fallet Kringelsotaren i Södertälje. De har utfört besiktning för att tillgodose att huset uppfyller kommunens säkerhetskrav. Det gjorde inte familjens hus där flera brister konstaterades, enligt Södermanlands nyheter.

Annons
Will Ferrell har problem med sitt hus i Sverige.

Ferrell har inte monterat glidskydd på markstegen, vilket enligt protokollet innebär “risk för personskador“. Väl uppe på taket visade det sig att det saknas en takstege som måste gå “från takfoten till skorstenen“.

Nu har Will Ferrell på sig fram till 17 oktober att åtgärda dessa brister. Han har själv vid flera tillfällen skämtat om hur opraktisk han är till skillnad mot svenska män.

– Jag kan inte ens spika upp en tavla, så svenska män är väldigt imponerande, har han berättat.

Annons

Så Will får väl be någon god granne om hjälp. Annars kommer sotaren…

Will Ferrell får även post till stugan.

Foto: IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons