LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Sven-Göran ”Svennis” Eriksson har två barn – så ser Johan och Lina ut idag

07 feb, 2022 
Sven-Göran Eriksson Svennis med sin exfru Anki
Fotbollstränaren Sven-Göran Eriksson levde i över 18 år tillsammans med Anki Eriksson Graves tills de gick skilda vägar år 1995.
Under sin relation fick de två barn ihop.
Så här ser Johan Eriksson och Lina Eriksson ut idag!
Annons
Zlatans kaxiga svar om sin ålderBrand logo
Zlatans kaxiga svar om sin ålder

Sven-Göran ”Svennis” Eriksson, 74, är känd över hela världen för sin fantastiska framgång som fotbollstränare. Från början slog han igenom som tränare med IFK Göteborg, efter det har karriären gått spikrakt uppåt. Han tränat ett stort gäng klubbar i Europa, bland andra SL Benfica, SS Lazio och AS Roma, samt varit förbundskapten för England, Elfenbenskusten, Mexiko och Filippinerna.

Svennis ord om exfrun Anki

År 1977 gifte sig Sven-Göran Eriksson med Anki Eriksson Graves. Men efter 18 år som gifta valde de att gå skilda vägar år 1995. En av orsakerna var fotbollen.

Annons

– En av anledningarna var fotbollen, hon tröttnade på att flytta runt med mig, har Svennis tidigare berättat för Expressen. Han fortsatte:

– Och jag valde fotbollen först. Men Anki och jag har bra kontakt i dag.

Sven-Göran Eriksson fick två barn med Anki – Lina och Johan

Svennis och Anki fick två barn ihop under sin tid de levde som gifta. Sonen Johan Eriksson föddes år 1979 och dottern Lina Eriksson föddes år 1987.

Hur ser de ut idag?

År 1997 var Lina tio år gammal och passade på att ta sig ett litet dopp med pappa.

Svennis med dottern Lina
Lina Eriksson och pappa Svennis.

År 2014 var Sven-Göran och sonen Johan umgicks hemma hos Svennis.

Annons
Svennis med sin son Johan
Svennis med sonen Johan Eriksson.

Hur ser Svennis barn Johan Eriksson och Lina Eriksson ut idag?

När fotbollstränaren Sven-Göran Eriksson fick i uppdrag att lansera en egen vinserie så slog han till på stora trumman och drog igång ett event i och med lanseringen.

Eventet gick av stapeln i juni 2014 på Soprt Zone, Casino Cosmopol i Stockholm. Och vilka var på plats och stötta? Jo, Svennis barn Johan och Lina.

Sven-Göran Erikssons barn Johan och Lina
Sen-Göran ”Svennis” Erikssons barn Lina och Johan.

Svennis ord om relationen till sina barn idag

När Svennis gästar tv-programmet Renées brygga med Renée Nyberg som programledare berättar han om hur relationen till sina vuxna barn är idag.

– Den har alltid varit bra. De brydde sig säkert i början, men så småningom brydde de sig inte alls, säger Svennis i programmet och syftar på de skriverier som varit om honom genom åren.

FOTO: Fredrik Sandberg/TT, Lars Jansson/TT

Annons