TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Suzanne Reuters tuffa beslut om privatlivet – efter 40 år: "Kladdar ner"

25 feb, 2018 
https://image.hant.se/image-4948149?imageId=4948149&width=1320&height=689
Lina Arvidsson
Suzanne Reuter har varit aktiv som skådespelare i 40. Men nu har hon valt att enbart rikta strålkastarljuset mot sitt arbete. Sitt privatliv håller hon bakom stängda dörrar.
Annons

Suzanne Reuter, 65, har tillbringat de senaste tio åren utanför stan, på Ekerö. Hon trivs med det lugna livet och där vill hon stanna så länge hon kan stå. Suzanne fortsätter också med sitt arbete. Men utöver sina framträdanden på scenen, i tv-rutan och på bioduken håller Suzanne sitt liv för sig själv.

I DN berättar skådespelerskan att hon fattat beslutet att hålla sitt arbete och sitt privatliv åtskilt.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Att prata om jobbet är en sak, att prata om familj och privata händelser i livet är en helt annan, och det är inte längre intressant för mig. Varför skulle jag göra det? Vad vinner jag på det? Absolut ingenting. Så jag håller mig borta ifrån tv-program som ”Stjärnorna på slottet” och andra program där man sitter runt bord och pratar. Jag håller mig till att göra roller och då vill jag att publiken ska se rollen, inte störas av en massa tankar om privata Suzanne som kladdar ner det arbetet, säger Suzanne Reuter.

Annons

Suzanne har tidigare pratat om att dra ner på arbetet och ägna mer tid åt sin häst, sin hund och sina barnbarn.

I januari i år fördes Suzanne Reuter till sjukhus efter att ha drabbats av svimningsanfall och yrsel. Läkaren menade att hon var utmattad, men Suzanne stod på sig och krävde en noggrannare undersökning. Det visade sig att skådespelerskan led av ett allvarligt hjärtfel – ett ovanligt förmaksflimmer. Hon blev sedan opererad för hjärtfelet.

– Säkert upplevdes jag som besvärlig, men jag var påläst, och tänkte definitivt inte åka hem och fortsätta att svimma utan att veta om dess orsaker, berättade Suzanne för 1,6 miljoner klubbens medlemstidning.

– Mitt liv är mitt. Jag känner mig numera helt frisk.

FOTO: IBL

Annons