LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Sussie Erikssons kamp bakom kulisserna i Let's dance

22 maj, 2020 
Sussie Eriksson och Calle Sterner
Tittarfavoriterna Sussie Eriksson och Calle Sterner har tagit sig hela vägen till semifinalen av Let's dance 2020.
Vecka efter vecka har duon framfört imponerande danser och glatt humör men nu berättar Sussie om kampen som TV4-tittarna inte har fått se.
Annons
Intervju med Let's dance-aktuella John LundvikBrand logo
Intervju med Let's dance-aktuella John Lundvik

I hela 15 år har vi fått se svenska kändisar snöra på sig dansskorna för att tävla i tiodans. Med hjälp ifrån några av Sveriges bästa dansare har de vecka efter vecka lärt sig nya danser som tittarna sedan får ta del av i TV4:s Let’s dance.

Årets säsong börjar redan att lida mot sitt slut och under fredagskvällen är det dags för semifinal. I kvällens program är det Anders Svensson och Maria Zimmerman, John Lundvik och Linn Hegdahl samt Sussie Eriksson och Calle Sterner att göra upp om vilka som tar sig till finalen och ännu närmare vinsten samt den berömda glasskon.

Tidigare olyckan med Calle

När succéduon Sussie och Calle under fredagsmorgonen gästade Nyhetsmorgon förklarade skådespelaren att hon inte hade kunnat ana att det skulle gå så pass bra som det gjort. Vecka efter vecka har hon röstats vidare i tävlingen av tittarna och under förra fredagen fick hon dessutom full pott av juryn.

Annons

Calle, som ständigt syns vid Sussies sida, är dessutom förra årets vinnare. Tillsammans med Kristin Kaspersen kammade han hem vinsten i Let’s dance 2019. Men vägen dit var tuff och Kristin råkade ut för ett allvarligt fall under en av träningarna. Kristin föll då rakt i golvet efter ett lyft och tvingades sy flera stygn i sin panna.

Sussies ärliga ord om kampen

Under intervjun med Nyhetsmorgon berättar nu Sussie att inte heller hennes resa mot vinsten varit en dans på rosor. Det har nämligen pågått en tuff kamp bakom kulisserna som tittarna inte har fått se. Den intensiva träningen har satt sina spår, även på Sussie Eriksson.

– Vissa mornar kommer jag knappt ur sängen. Men blir man lite varm så försvinner det där, säger hon i programmet.

– Men inga revben än faktiskt. Jag brukar ta något revben per säsongen, tillägger Calle Sterner snabbt.

Även om inga revben har brutits förklarar Sussie att det däremot skett en annan olycka under programmet gång.

– Rakt på ryggen har jag hamnat någon gång men annars har vi klarat oss ganska bra.

Semifinalen av Let’s dance visas på TV4 och TV4 play klockan 20.00 på fredag.

FOTO: Karin Törnblom/TT/ Stina Stjernkvist/TT

Annons