LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Susanne Bostrands oväntade ord till Jimmy Olofsson

19 dec, 2019 
Susanne Bostrand i Bonde söker fru
Jimmy Olofsson och Emelie Åström blev ett par i Bonde söker fru 2019.
Nu väljer den bortvalda brevskrivaren Susanne Bostrand att hylla deras relation.
– Så himla fina tillsammans, skriver hon.
Annons
Sanningen bakom bonden Pelles känslosamma tårar: ” Aldrig känt så här"Brand logo
Sanningen bakom bonden Pelles känslosamma tårar: ” Aldrig känt så här"

Tv-profilen Susanne Bostrand, 37, blev känd för svenska folket efter sin medverkan i Ensam mamma söker 2014. Hon lyckades dessvärre inte hitta kärleken i programmet men under hösten har tittarna fått se henne ge tv-dejtandet ett nytt försök. Susanne var nämligen en av brevskrivarna i årets säsong av Bonde söker fru på TV4. Det var efter att hon såg bonden Jimmy Olofssons, 37, introduktionsvideo som Susanne Bostrand bestämde sig för att söka.

– Det handlar inte om själva tv-grejen utan att det är så sorgligt att jag fortfarande är singel efter Ensam mamma söker. Mitt fokus har inte legat på att dejta under åren som gått. Men nu när Jimmy dök upp i rutan var det självklart för mig att jag skulle skriva, har hon tidigare sagt till Hänt.

Jimmy och Susannes relation idag

Ett par veckor in i programmet stod det klart att det inte skulle bli någon kärlekssaga för Jimmy och Susannes del. De är dock fortfarande goda vänner idag och Susanne har dessutom varit på besök hos Jimmy efter inspelningen av Bonde söker fru.

Annons

– Det har landat i något fantastiskt fint. En riktig vänskap som jag aldrig skulle kunna tro från början att det skulle bli på det viset, sa hon i eftersnacksprogrammet Bönderna berättar allt.

För Hänt har Susanne Bostrand berättat att hon nu har valt att lägga dejtandet på is.

– Det är fokus på barnen, jobbet och vännerna. Kärleken kommer när den kommer. Det är inget revolutionerade som hänt, sa hon i november.

Susanne Bostrands hälsning till paret

För två veckor sedan var det dags för slutval i Bonde söker fru 2019 och Jimmy Olofsson valde då att satsa på sin relation med Emelie Åström, 32. I höstas flyttade Emelie från Stockholm till Jimmys gård, som ligger i Ankarvattnet.

Paret verkar vara väldigt lyckliga i sin nya relation – men någon som är minst lika glad är Susanne Bostrand. I ett inlägg på Instagram hyllar hon Jimmy och Emelie.

”Alltså ni två! Så himla fina tillsammans att man blir bländad ju. Emelie Åström och Jimmy Olofsson önskar er all lycka!”, skriver hon intill en bild på Bonde söker fru-paret.

FOTO: TV4, Instagram

Annons