TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Susan Boyle, 53, har fått sin första pojkvän: "Han är mycket trevlig"

01 dec, 2014 
AvElisabeth Andersson
Susan Boyle blev nästan lika känd för sitt uttalande om att hon aldrig blivit kysst som för sin sångröst. Men nu verkar sångerskan ha hittat kärleken.
Annons

Susan Boyle, 53, vann engelsmännens hjärtan i ”Britain’s got talent” 2009, inte bara med sin imponerande röst, utan också för att hon öppenhjärtigt avslöjade att hon aldrig blivit kysst. Sedan dess har sångerskan dock ändrat sitt uttalande.

– Det var menat som ett skämt, jag har elak humor, sa hon till amerikanska sajten Extra 2009.

Susan Boyle har äntligen funnit kärleken. Foto: All Over Press
Susan Boyle har äntligen funnit kärleken. Foto: All Over Press

Okysst eller ej,  Susan har i alla fall inte haft någon större framgång på dejtingfronten. Men nu har hon träffat sin första riktiga pojkvän, enligt Daily Mail.

I en intervju med The Sun berättar sångfågeln att hon träffat en amerikansk läkare under sin turné.

– Jag vill inte säga något mer nu för det vore inte schysst mot honom. Allt jag vill säga är att vi är i samma ålder och han är en mycket trevlig kille, säger sångerskan.

Än så länge är det tidigt i förhållandet, men de har redan planerat att pojkvännen ska komma och hälsa på Susan hemma i West Lothian i Skottland.

För er som inte har full koll på vem Susan Boyle är så ska ni kolla in det här klippet – det är något man aldrig glömmer:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons