Artikeln innehåller reklamlänkar

Stjärnans stöd till Meghan Markle efter pappans utspel

Meghan Markle stöttas av superstjärnan

Efter att Meghan Markles pappa ännu en gång kritiserat dotterns nya liv i media backas hon nu upp av supermodellen Chrissy Teigen. Hon rasar mot pappan på sin Twitter.

Redan innan Meghan Markle, 36, sa ja till prins Harry, 33, under vigseln den 19 maj har hennes pappa Thomas Markle, 74, skapat rubriker. Han verkar allt annat än nöjd över att hans dotter blivit hertiginna och pratar gärna om det i media. Enligt honom är hennes nya liv inte bra för henne.

Annons: Här är årets mest omtalade hårborste – så ger den dig platt hår på bara någon minut! (länk till Aller media shop)

Efter att han ännu en gång talat illa om sin dotters nya liv i en intervju är det inte bara Meghan Markle själv som fått nog. Nu backas Meghan Markle upp av supermodellen Chrissy Teigen, 32, som i sina sociala medier kritiserar pappans beteende.

I intervjun talar han återigen om sin frustration över dotterns nya liv och deras bristande relation efter bröllopet med prins Harry, och där med tycker Chrissy Teigen att han gått alldeles för långt.

”Den är killen.. den här killen suger. Vad är felet med honom?!”, skriver hon nu på sin Twitter samtidigt som hon visar upp skärmdumpar från artikeln med Thomas Markles uttalande.

”Låt din dotter vara lycklig, snälla. Det är är pinsamt”, fortsätter hon.

I den senaste intervjun med The Mail of Sunday, som Chrissy Teigen tagit del av, kallar Thomas Markle sin dotter för kall och påstår att han nu inte har någon möjlighet alls att få kontakt med sin dotter eftersom att hon valt att hålla honom på avstånd helt.

– Hon skulle inte vara någonting utan mig. Jag gjorde henne till den hertiginna hon är idag, säger han och tillägger att ”det skulle vara lättare för Meghan om jag dog”, eftersom att alla skulle känna stor sympati för henne då.

LÄS OCKSÅ: Vännens nya chockavslöjande om Meghan Markles pappa

LÄS OCKSÅ: Tre budget-klänningar som Meghan Markle skulle kunna bära

FOTO: Ibl, Twitter

FRÅN FÖRSTASIDAN