Artikeln innehåller reklamlänkar

Supermodellen Gisele Bündchen bryter tystnaden om skönhetsoperationen: ”Vad har jag gjort?”

Gisele Bündchen bryter tystnaden om bröstoperationen

Efter att ha ammat sina två barn valde supermodellen Gisele Bündchen att operera sina bröst. Nu bryter hon tystnaden om operationen och medger att hon ångrade sig direkt.

Gisele Bündchen, 38, är en av världens mest kända modeller. Sedan debuten i modevärlden 1996 har hon anlitats av otaliga stora företag, varit med i flera Victoria’s secret-shower och prytt omslag till tidningar som Vogue, Rolling stone och Forbes. 2015 valde hon dock att säga upp sig och lämnade modellyrket för gott.

Annons: Här är årets mest omtalade hårborste – så ger den dig platt hår på bara någon minut! (länk till Aller media shop)

Men trots att Gisele levde på sitt utseende i 20 år har hon inte alltid känt sig bekväm i sin egen kropp. I en intervju i People berättar Gisele Bündchen att hon efter att ha ammat sina två barn – Benjamin, 8, och Vivian, 5 – i närmare 18 månader var, inte längre tyckte om sina bröst. Gisele förklarar att hennes självförtroende blev lidande när hon insåg att hennes bröst blivit mindre och en aning mer ojämna än de varit förut.

– Jag fick alltid beröm för min kropp och därför kände jag att folk hade förväntningar på mig som jag inte kunde leva upp till. Jag kände mig väldigt sårbar, för jag kan träna och äta hälsosamt, men jag kan inte ändra det faktum att båda mina barn tyckte om det vänstra bröstet mer än det högra. Jag ville bara att de skulle bli jämna så folk skulle sluta kommentera det, säger Gisele Bündchen till People.

Gisele bryter nu tystnaden om att hon gjorde en bröstförstoring i hemlighet 2015. Ett beslut som hon omedelbart ångrade, enligt henne själv.

– När jag vaknade tänkte jag, ”Vad har jag gjort?”. Det kändes som att jag levde i en kropp jag inte längre kände igen. Det första året gick jag i pösiga kläder för att jag kände mig obekväm, säger Gisele till People.

Gisele Bündchen förklarar att hennes make Tom Brady, 41, var ett stort stöd för henne under perioden.

– Han sa bara ”Jag älskar dig oavsett vad” och att jag var vacker. Det här var verkligen en läxa. Det som inte dödar en gör en starkare. Men jag önskar att jag hade lärt mig det på ett annat sätt, medger Gisele Bündchen.

Missa inte de största snackisarna i nöjesvärlden just nu:

LÄS OCKSÅ: Gisele Bündchens hemliga gåva fick Tom Brady att vinna

LÄS OCKSÅ: Pigga upp ditt hem med hjälp av små medel

FOTO: Ibl

SENASTE NYTT!